fredag 27 april 2018

Lacky Corner's Favorite Week - L.A Girl 3D Effects Teal Dimension

Jösses vad den här dagen sprang iväg fort! Inte för att jag egentligen hunnit med så mycket, men lite mer skåprensning och såklart en promenad till dammen. Dock inga fåglar i syne när jag var där. Jag ska bara skriva färdigt här så ska jag gå ner och sällskapa gubben framför tv:n en stund.

Idag blir det ännu ett lack som är uppbyggt med prismatiskt glitter i min favoritvecka. Faktum är att L.A Girl 3D Effect lacken kom innan Zoyas prismatiska och vissa av färgerna är extremt lika om inte till och med dupes. Men just Teal Dimension som jag visar er idag har inte Zoya något likvärdigt till. Vem kan motstå ett teal med det här glittret i? Inte jag i alla fall. Tycker verkligen det här är ett helt fantastiskt lack.

Det jag har tänkt på när jag valt ut mina favoriter till den här veckan, eller jag ska säga delar av mina favoriter är ju givetvis att jag älskar färgen och finishen på dom, men också hur ofta de är använda. Hur dom har hållit sig trots ett antal år stående i en låda. Inga av de här lacken jag kommer visa denna veckan har ändrat sig i färg, de har inte tjocknat så mycket att man måste ösa i en massa thinner och de är riktigt bra att måla med. Sen har man ju alltid färger man gillar, men de här lacken är av den typen som jag lätt kan tänka mig att åka iväg på semester med och inte kunna byta på en vecka.

Vilka lack skulle du visat en sån här vecka?

This day just disappeared! Not because I really had so much done, but I have cleaned out a little bit more from the kitchen cabinets and of course took a walk to the pond. However, no birds in sight when I was there. I'm just going to write this post and I'll go downstairs and join my husband in front of the TV for a while.

Today, I have another polish that is built up with prismatic glitter for my favorite week. In fact, L.A Girl 3D Effect polishes came before Zoya's prismatic and some of the colors are extremely similar if not even dupes. But Teal Dimension that I show you today is not something Zoya has a dupe for. Who can resist a teal with this sparkle in? Not me anyway. I really think this is an amazing polish.

So what did I think of chosing my favorites for this week, or maybe I should say parts of my favorites, well firstly if I love the color and finish of them, but also how often they are used. How well they have remainded in color and formula despite a number of years standing in a box. None of these that I will show this week have changed in color, they have not thicken so much that you have to pour in a lot of thinner and they are really good to paint with. As I said I love the colors of these but they are also those kind of polishes that I wouldn't hesitate to paint with at times when I know that I can't change polish for a while. As when you go on holiday. These colors are easily ones that I could wear for a week without getting tired of it. 

What polishes should you have shown a week like this?

4 kommentarer :

  1. Oooh, solglitter på hav, vackert! =)

    SvaraRadera
  2. Ett jättesnyggt lack! Oj, vet inte vilka lack jag skulle ha valt, måste nog fundera på det. OPI DS Glamour har iaf en självklar plats på en favoritvecka:)

    SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!