söndag 1 april 2018

CND Vinylux - Jellied

Pressutskick

Idag blir det påsklunch hos min mamma ihop med mina syskon, så ikväll är det nog soffläge som gäller. Man brukar gå därifrån mätt och go.

Jag hade inte riktigt hjärta att ta bort min watermarbling utan att i alla fall prova hur ett till av lacken ur CND Vinylux Chic Shock lacken såg ut ihop med den. Eftersom det är påsk så fick det bli det gula Jellied. Det här är pastellfärgat, men med en liten smutsgul ton i sig. Två lager med en helt ok formula är vad som behövs.

Jag gillar den här gula färgen söt men ändå inte alltför snäll och det passar mig perfekt. Och så blev det ju fint ihop med accentnageln också.

Press Sample

Today we are going to an Easter Lunch at my mothers with my siblings, so I guess the sofa will be my home fore the evening. You usually walk away from those lunches very satisfied from the food and company. 

I did not really want to remove my watermarbling without trying it with at least one more of the polishes from the CND Vinylux Chic Shock collection. And because it's Easter, it got to be the yellow Jellied. This is pastel yellow, but with a small kind of dirty tone in it. It has a perfectly ok formula and two layers are enough.

I like this yellow color, cute but still not too nice and it suits me perfectly. And it also worked really well with the accent nail too.

3 kommentarer :

 1. Snyggt, jag är impad av er som får till watermarbling så fint. =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är jag också för det brukar inte hända mig :)

   Radera
 2. Vacker vattenmarmorering! Jag gillar också Jellied och bar det i påsk :)

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!