måndag 16 april 2018

Untried A-Z Challenge: H = HM Regalia

Helgen avslutades med tacos, aldrig fel. Idag blir det träning och städning av huset. Verkligen på tiden, jag får lite panik på mig själv för att jag inte tagit tag i detta tidigare.

Idag är det bokstaven H som gäller i Untried A-Z Challenge. I min samling finns det bara två märken som börjar på H även om jag hade en del lacknamn som börjar på bokstaven. Jag valde att visa ett lack från ett enligt mig ganska underskattat märke nämligen HM. Även av mig själv som sällan visar något HM lack här på bloggen, men varje gång jag använder något slår det mig vilken bra kvalité det är för priset och med tanke på hur lättillgängligt det är. Lacket jag visar er idag heter Regalia och är ett supervackert lila skimmer. Två lager har jag och topplack över. Smidigt att jobba med.

Jag älskar den här färgen och helt ärligt är det en av de färger som jag skulle välja om jag var tvungen att bära ett lack väldigt länge eller bara fick bära en färg resten av livet. Så mycket gillar jag den här typen av lila skimmer.

We rounded of the weekend with a taco evening. That is always nice. Today, I will go to the gym and after that I just have to clean our house. It's certinaly is about time. I do have some panic about the state of our place right now. 

Today it's time for the letter H in the Untried A-Z Challenge. In my collection, there are only two brands that start with H, even though I had quite a few with a name that started on this letter. I chose to show a polish from an underestimated brand, according to me. That is HM. I realize that I rarely shows any HM on the blog, but every time I do, I remember what a good quality for the price and considering how easily it is to get these have. The polish I show you today is Regalia and is an amazing purple shimmer. Two layers and topcoat is what I have in the photos. Easy to work with.

I love this color and honestly it's one of the colors I would choose if I had to wear a polish for a very long time or just had to wear one color for the rest of my life. That is how much I like this kind of purple shimmer.

4 kommentarer :

  1. Det ser jättesnyggt ut, gillar verkligen såna här lila och vinröda skimmerlack!

    SvaraRadera
  2. I completely agree with you about H&M nail polish! The new range is esp. good, I love the cremes the most!

    SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!