fredag 13 april 2018

Depend 7 Day - Free Your Mind & Blue Fantasy

Pressutskick

Idag har jag verkligen haft en riktig slödag. Satt i morgonrock och spelade sims till klockan var nästan 12. Nu är det dags för lite bloggning och lite redigering av bilder. Och åka och hämta ett paket i affären som  jag tror innehåller Moon Shine Mani lack.

Igår när jag satt och fixade med naglarna så fick jag en plötslig lust att göra mer nail art, men samtidigt har jag ganska många otestade lack som är utskickade från Depend så varför inte kombinera lite visning av pressutskick med nail art. Sagt och gjort i Depend 7 Days Beyond Reality kollektion finns två lack i blå nyanser som passar suveränt ihop. Det är det ljusblåa Free Your Mind och det lite mörkare Blue Fantasy. Bägge är krämlack som täcker på två lager.

Jag letade upp lite vinyler och hade först tänkt att göra en ruffian, men det blev inte så för jag tyckte det här blev roligare. En glad manikyr helt enkelt.

Press Sample

Today I really had a lazy day. Sitting in the morning robe and playing sims until the clock was almost 12. Now it's time for some blogging and a little editing of pictures. And to go and get a package in the store that I think contains Moon Shine Mani polishes.

Yesterday when I sat and did my nails, I suddenly felt like doing more nail art, but at the same time I have quite a few untested polishes emitted from Depend so why not combine using your samples with some nail art. In Depend 7 Days Beyond Reality collection, there are two blue toned polishes that fit together perfectly. It's the light blue Free Your Mind and the slightly darker Blue Fantasy. Both are creams that covers in two layers.

I looked in my drawer and found some vinyls and did first thought of making a ruffian, but didn't because I thought this was more fun. Simply a happy manicure.


5 kommentarer :

 1. Supersnyggt! Det där gillar jag verkligen. Inte så jag kommer göra den själv, för jag och nailart är som olja och vatten - man får skaka rejält om det ska blandas. Men jag gillar att titta på det, och det här gör inte ont i ögonen minsta lilla.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var ju tur att det inte gör ont i ögonen på dig ;)

   Radera
 2. Verkligen färgglatt och roligt, leende naglar. =)

  SvaraRadera
 3. Snygg nail art, jag gillar också detta!

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!