fredag 24 november 2017

OPI Turn On The Northern Lights!

pressutskick

Idag blir det ännu en tur till Jönköping och kanske vidare till Linköping. Förra veckans besök resulterade i att läkaren var 99% säker på att jag har artros i knät, men för säkerhets skull vill han att jag gör en MR också. Tyvärr fanns det inga tider när jag var där, men det känns rätt ok att köra dit upp istället för att vänta 6 månader på den lokala sjukvården.

På naglarna sitter mitt sista lack från OPIs Iceland kollektion och jag måste säga att det är stjärnan i kollektionen som jag sparat till sist. Det här mina vänner är Turn On The Northern Lights. Ett blålila lack med ett fantastiskt lilarosa skimmer. Det är sånt galet djup i det här lacket. Det påminner mig faktiskt lite om effekten man fick med lacket alla ville ha för något år sedan nämligen Max Factor Fantasy Fire.

Bra att måla med och för mig täckte det på två lager. På bilderna har jag topplack på.

Det här är urtjusigt och även om det redan visats på många bloggar och många Instagram konton så är det verkligen värt att visas om och om igen. En klar vinnare som jag är så himla glad att jag har i min samling.

press sample

Today we will take another trip to Jönköping and maybe on to Linköping. At my visit last week the doctor was 99% sure that I have osteoarthritis, but to no for certain he wants me to do an MR. Unfortunately, there were no free times when I was there, but it feels okay to drive up again instead of waiting 6 months at the local hospital.

On my nails is my last polish from OPI's Iceland collection and I have to say that it's the star in the collection that I saved for last. This my friends are Turn On The Northern Lights. A kind of blurple polish with a fantastic pink/purple shimmer. There is such crazy depth in this polish.  It actually reminds me of the effect that you got with the coat everyone wanted a couple of years ago, namely Max Factor Fantasy Fire.

Good to paint with and for me it covered in two layers. On the pictures I have topcoat on.

This is so beautiful and although it has already been shown on many blogs and many Instagram accounts, it's really worth showing over and over again. A clear winner I'm so happy I have it in my collection.8 kommentarer :

 1. to me this is the star of the collection too, I bought only this one!

  SvaraRadera
 2. Alltså jag vill så gärna ha det här lacket! Övervägde tom att betala svenska priset för den! Ska nog önska mig den i julklapp.

  SvaraRadera
 3. Det här är verkligen så snyggt, jag är så glad att jag har det! Jobbigt med ditt knä men jag antar att det ändå är skönt att få ett besked kring vad det är. Tur att riksavtalet finns, 6 månader är väldigt länge att vänta när man har ont.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja och nu fick jag ju spendera lite tid med min man också. Vi ses inte så mycket eftersom han oftast jobbar 7-19. Egenföretagare...

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!