torsdag 9 november 2017

YSL Peace Green VS. Pretty Serious Peace On Earth

Inte kunde väl jag låta bli att göra en liten jämförelse mellan YSL Peace Green och Pretty Serious Peace On Earth som jag visade i lördags.

Är de här dupes då? Alltså det finns skillnader mellan dem, men frågan är om det är så pass mycket skillnad att jag inte skulle kalla dem dupes.

Man ser redan på flaskbilderna att det skiljer lite i nyansen av den gröna. Pretty Serious är något lite kallare och har lite mindre skimmer i sig. PS går mer åt mintgrönt medans YSL har mer gult i sin gröna och som jag skrev har även YSL ett något lite tydligare skimmer.

De är kanske inte dupes, men om jag inte hade samlat på lack så hade jag inte ansett att man behöver bägge de här lacken. Bägge är fantastiska, men jag föredrar nog YSL i alla fall. Sen är det ju så att YSL är ett dyrt märke och vill man ha den här färgen, men inte spendera massor av pengar så ska man absolut köpa PS istället. Bägge är fantastiska.

Vad säger ni då. Är de dupes?

I could not help but make a small comparison between YSL Peace Green and Pretty Serious Peace On Earth the polish that I showed last Saturday.

Are these dupes? There are differences between them, but the question is whether it's so much different that I would not call them dupes.

When you see the bottles side by side you can see a slightly difference in the shade of green. Pretty Serious has a cooler tone and has a little less shimmer in it. PS goes more towards mint green while YSL has more yellow in it's green and as I wrote I think that YSL has slightly more shimmer in it. 

Maybe they aren't dupes, but if hadn't been a polish hoarder I would not have thought that you need both these polishes. Both are amazing, but I prefer YSL anyway. But, after all YSL is an expensive brand and if you want this color, but don't have or want to spend a lot of money, you should definitely buy PS instead. Both are amazing.

What do you say then? Are they dupes?4 kommentarer :

 1. Alltså jag undrar om inte PS är lite lite snyggare.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Smaken är som baken, jag håller på YSL, men kanske för att jag jagade efter den i hela London och hittade den i Kalmar till slut!

   Radera
 2. jag tycker också ps är lite snyggare o lite kallare i färgen ysl är mer guldig o varmare:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag drar mig nog lite mer åt den varmare YSL :)

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!