onsdag 8 november 2017

Depend - 526

Pressutskick

Bara en vecka kvar tills jag får träffa en ortoped, känns mycket bra! Kanske kan få någon ordning på mitt gamla knä till slut.

Idag är det grön onsdag hos Karin och jösses vilket snyggt lack jag har att visa idag. Jag vet att det här redan synts på en hel del bloggar under just onsdagar, men det tål verkligen att visas igen. Det här är Depend 526 från höstens Club Style kollektion ett olivgrönt lack med ett grymt guldskimmer. Det är dessutom ett matt lack vilket jag tycker är kul att Depend tar med i sina kollektioner. Jag kan fortsätta lovorda lite till för det var dessutom sjukt bra att måla med. Det man dock ska tänka på med matta lack är att man får göra snygga raka drag med penseln eftersom penseldrag har en liten tendens att synas mer på de här.

Jag fullkomligt älskar den här färgen! Jo, den är sjukt fin även med topplack på så den blir glansig, men den här matta sidenkänslan är bara bäst. Tror faktiskt inte jag behöver säga så mycket mer för jag misstänker att ni redan förstått mina varma känslor för det här lacket.

Press Sample

Just a week left until I get to meet an orthopedist, that feels very good! I'm hoping that I finally will get some help for my old hurting knee.

Today is Green Wednesday at Karins and boy, what a nice polish I have to show today. I know that this has already been shown on a lot of blogs during green Wednesdays, but it certinaly is worth showing this again. This is Depend 526 from the autumn's Club Style collection, an olive green polish with an awesome gold shimmer. It's also a matte finish on it which I think is fun that Depend has included in their collections. Let's go on praising a little bit more, because it was also amazing to paint with.  However, it is important to remember to do straight lines when you paint so you wont get boring brush strokes because they have a small tendency to appear more on matte ones. 

I totally love this color! Yes, it's crazy beautiful even with topcoat on to make it shiny, but this matte silkfeeling is just the best. I don't really think I need to say so much more because I suspect you already understood my warm feelings for this polish.


6 kommentarer :

 1. ja det va verkligen fint:)o det ska jag titta efter totalt missat detta;)

  SvaraRadera
 2. ja det va verkligen fint:)o det ska jag titta efter totalt missat detta;)

  SvaraRadera
 3. Superfint, hmm har jag inte sett ute i butik...får kolla bättre

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det tycker jag för det här är helt underbart!

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!