måndag 13 november 2017

Nail Challenge Collaborative presents: Animal Pattern #2

Temat är ju djurmönster och det måste väl även innefatta djur som mönster och alltså inte bara mönster som djur har. Jag bestämde det i alla fall!

För idag har jag en manikyr som jag tyckte lyfte Blue-Eyed Girl Lacquer Fianto Duri rätt många snäpp. Ja, då förstår ni ju vilket lack jag har som bas och på detta har jag stämplat med ett mönster från Lina Winter 01 med vackra hjortar. Lacket jag stämplat med är Hit The Bottle Hololulu Blue.

Det här är för mig en perfekt vinter/jul manikyr som jag absolut skulle kunna tänka mig att bära fler gånger.

The theme is animal pattern and it must also include animals as patterns and thus not just patterns that animals has. Well at least I decided that it works that way!

For today I have a manicure, which I thought lifted the Blue-Eyed Girl Lacquer Fianto Duri quite a few snaps. Obviously it is that polish that I've used as a base today and on this I have stamped a pattern from Lina Winter 01 with beautiful deers. The polish I stamped with is Hit The Bottle Hololulu Blue.

This is for me a perfect winter / christmas manicure that I would definitely like to wear more times.

8 kommentarer :

Please leave a comment it means a lot to me!