söndag 19 november 2017

Review of Born Pretty Store Chameleon Nail Polish #33

Utskickat för recension.

Jag har sett en hel del lack från Born Pretty Store runt om på nätet och Instagram på senaste tiden. Många av dom har sett väldigt intressanta ut. Så när jag fick förfrågan om jag ville testa ett så tackade jag ja.

Det lacket jag fick skickat till mig heter Chameleon #33 och är tänkt att läggas över ett svart lack vilket jag också gjort. Ett lager räcker gott och väl för att få en bra effekt. Jag kanske ska tillägga att det här lacket ska skifta mellan grönt, lila och blått och det gör det också, men jag kan då rakt inte påstå att det är så tydliga skiftningar som på en del bilder jag sett. Jag skulle vilja påstå att det oftast ser ut som min första och sista bild i alla fall när man bor i mörka Sverige och ska fota när det börjat mörkna.

Nu låter jag negativ och det menar jag egentligen inte att vara för jag tycker verkligen det här är riktigt snyggt även utan superskiftningar. Det jag har mest funderingar på är vad lacket innehåller för det finns inte någon innehållsförteckning varken på flaskan eller på Born Pretty Stores hemsida vilket får mig att tveka lite på att använda det här. Jag är ganska petig med att veta att lacken jag använder är 3 eller 5 free.

Snyggt är det i alla fall och lätt att jobba med så om du är sugen på att köpa en egen flaska hittar du den här: http://www.bornprettystore.com/born-pretty-chameleon-nail-polish-varnish-black-base-color-needed-p-24882.html

Sent out for review.

I've seen a lot of polishes from Born Pretty Store around the web and Instagram lately. Many of them have looked very interesting. So when I was asked if I wanted to test one, I said yes.

The polish I received is called Chameleon # 33 and is supposed to be layered over black, which I also did. One layer is enough to get a good effect but I guess it might get stronger with more layers. I may add that this polish I supposed to change between green, purple and blue and it does, too, but I can not say that there are so clear shifts as on some pictures I've seen. I would like to say that it usually looks like my first and last photo more than the one in the middle at least when you live in the dark Sweden and didn't shoot until the night had started to fall.

I might sound negative and I really don't mean to be because I really think this is very nice even without super shifts. What I have most concerns about though is what the polish contains because there is no table of contents either on the bottle or on the Born Pretty Store website, which makes me hesitate to use this. I'm quite petious to know that the polish I use is 3 or 5 free.

It's nice, anyway and easy to work with, so if you're looking for a bottle, you'll find it here: http://www.bornprettystore.com/born-pretty-chameleon-nail-polish-varnish-black-base-color-needed-p-24882.html






3 kommentarer :

  1. jag gillar det . men ser bara grönt glitter,,håller med dig att man man vill veta vad man ha på naglarna,

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, jag är lite petig med det. Känns liksom bättre då.

      Radera

Please leave a comment it means a lot to me!