söndag 12 november 2017

Blue-Eyed Girl Lacquer - Fianto Duri

Fars dag! Jag har skickat iväg maken och sonen till golfbanan. Vanligaste sysselsättningen i November.. Och själv njuter jag lite av stillheten.

Vissa lack tycker man är riktigt fina i färgen, men kan ändå inte riktigt tycka om dom eftersom man inte gillade hur dom var att måla med. Blue-Eyed Girl Lacquer är ett sånt lack. Det här är en crelly och jag vet inte riktigt vad det var som inte klickade mellan mig och det här lacket, men jag tyckte det var svårt att få jämt och det var lite rinnigt. Torktiden var ok, men inte mer än så. Jag fick ta tre lager innan jag var nöjd med det här. På bilderna har jag topplack också. 

Färgen är en isigt ljust blå med ett fint vad jag tycker guldigt skimmer. Det här är inte direkt en favoritfärg att bära på egen hand för min del, men helt suverän som bas till diverse vinter nail arts. 

Today we celebrate Fathers Day in Sweden.  I have sent my husband and son of the golf course. Most common enjoyment in November .. And I'm just enjoying the silence after yesterdays Partylite show. 

Some polishes you think is really nice color on, but still doesn't really like it because you didn't like how they behaved when you painted with it. Blue-Eyed Girl Lacquer is such a polish. This is a crelly and I don't really know what it was that didn't click between me and this polish, but I thought it was hard to get even and it was a bit runny. The drying time was ok, but no more than that. I had to take three layers before I was pleased with this. In the pictures I have a topcoat on as well.

The color is an icy light blue with a nice what I think is golden shimmer. This is not directly a favorite color for me to wear on it's own, but absolutely superb as a base for various winter nail arts.


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Please leave a comment it means a lot to me!