fredag 17 november 2017

Essie - Resort Fling

Pressutskick

Man kan inte gilla allt man testar när det kommer till nagellack. I alla fall inte när man som samlar på lack och ibland får utskick med färger som jag själv troligen inte hade köpt. Essie Resort Fling är ett av dessa lacken.

Det är ett korall/persikofärgat krämlack som var riktigt bra att måla med, men den ljusa färgen gjorde att jag tyckte tre lager behövdes. På bilderna har jag topplack över också. Om det bara hade varit för hur lacket är att måla med så hade jag gillat det här. Men nu är det ju inte så det funkar. Den här färgen är det nog egentligen inte alls något fel på, men den är bara inte rätt för mig.

Nä, korall är som jag många gånger tidigare påpekat inte min grej. Fast det händer att jag gillar någon ibland, men då är det oftast lite skarpare korallfärgat. Det här är helt klart ett lack som är supersnyggt på solbrända händer, men just nu är det höstblekt som gäller här och jag antar att det inte hjälper till. Synd för som sagt det var trevligt att jobba med.

Press Sample

You can't like everything you're trying when it comes to nail polish. At least not if you like me are collecting polishes and sometimes get colors sent to you that you probably wouldn't have bought on your own. Essie Resort Fling is one of those polishes.

It's a coral /peach-colored cream polish that was really good to paint with. It did require three layers to get opaque. In the pictures I have topcoat over as well. If I should have judged this polish only by how it is to paint with I would have liked it. But that is not exactly how it works. This color is not really bad at all, but it's just not for me.

Well, coral is like I have mentioned many times before not my color. Though it happens that I like a polish now and then, but then it's usually a bit sharper coral-colored. This is obviously a polish that looks amazing with a little tan on your hands, but right now it's autumn bleach that applies here and I guess it does not help. Too bad, as I said it was nice to work with.


4 kommentarer :

 1. ahh jag gillar heller inte korall så mycket.det va ju bra den va lätt arbetad ivarjefall.

  SvaraRadera
 2. Jag testade detta igår och jag tyckte inte heller att det var så mycket att skriva hem om. Fast i ärlighetens namn beror det nog till viss del på årstiden, hade det varit sommar hade jag kanske känt mig mildare inställd till det.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är nog precis som du säger. Om det varit vår eller sommar kanske man tänkt annorlunda.

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!