fredag 27 oktober 2017

Spooky!

Jaha, här kommer det lite mer Halloween naglar! Saken är den att jag fick för mig att Halloween är idag, men det är det ju inte alls det utan inte förrän på tisdag. Men idag är det min mans födelsedag och jag stod och bakade äppelpajer åt honom igår. Hela huset luktade helt underbart.

Men tillbaka till naglarna. Jag har målat med A-England Camelot som sorgligt nog sjunger på sista versen, inte mycket kvar i den flaskan. Fantastiskt bra lack. Jag gjorde små spooky ögon med hjälp av dottingtool, Zoya Purity och Camelot. Och till sist så kommer spöket från en héhé platta, eller tyvärr en kopia av héhé nummer 057.

Jag är jättenöjd med mina spöknaglar.

Well, here are some more Halloween nails! The thing is that I for some reason thought that Halloween was today, but it's not until Tuesday. But today it's my husband's birthday and I made apple pies for him yesterday to take to work. The whole house smelled absolutely wonderful.

But back to the nails. I have painted with A-England Camelot who sadly sings on the last verse, not much left in that bottle. Fantastic polish. I made small spooky eyes using dottingtool, Zoya Purity and Camelot. And finally, the ghost comes from a héhé plate, or unfortunately a copy of one with number 057.

I'm very happy with my spooky manicure.


2 kommentarer :

  1. Helt underbar manikyr ju, sötläskig!:) Jag har bara gjort en enda halloweenmanikyr och den gjorde jag i helgen så för min del är det bra att det är halloween idag.

    SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!