onsdag 25 oktober 2017

OPI - This Isn't Greenland

Pressutskick

Vi är redan framme på mitten av veckan och som vanligt så håller Karin i Grön Onsdag idag. Jag funderar ofta på hur veckorna kan gå så vansinnigt fort fastän jag är hemma och är sjukskriven/arbetslös och faktiskt inte kan göra så mycket då jag fortfarande inte har kunnat köra bil. Men fort går dom, jag sysselsätter mig med bloggen, kameran och med lite hjälp av sonen lite tv-spel också.

Grönt idag alltså och lacket jag visar kommer från OPI:s höstkollektion Iceland och heter This Isn't Greenland. Jag tror inte det här lacket tilltalar alla, men jag gillar det riktigt mycket. Det har en något konstig dammig olivgrön färg. Alltså sådana där oliver man köper i burk med en paprikabit i färg. Det var som övriga lack ur kollektionen trevligt att jobba med och täcker på två lager. Jag har topplack över.

En klart annorlunda nyans, men jag tror att det är just det som gör att jag gillar den. Kul med annat än standardfärger och jag tycker Iceland kollektionen har bjudit på en hel del sådana.

Press Sample

We are already in the middle of the week and as usual, Karin is hosting Green Wednesday. I often think about how the weeks past by so crazy fast while I'm at home and I'm on sickleave / unemployed and actually can't do that much because I still have not been able to drive a car. But they past so fast, I'm working with the blog, playing with my camera and with some help from the son plays some videogames too.

Green today and the polish I show comes from OPI's autumn collection Iceland and is called This Isn't Greenland. I don't think this polish appeals to everyone, but I really like it. It has a slightly strange dusty olive green color. You know that kind of olives you can buy in a jar with a paprika bite in the middle in color. Like the other polishes in the collection, it was nice to work with and covers in two layers. I have topcoat over.

Definitly a different shade, but I think it's just what makes me like it. Fun with other than standard colors and I think the Iceland collection has provided us with a lot of them.


6 kommentarer :

  1. håller med intressant färg!men tycker den är snygg!

    SvaraRadera
  2. Jo, intressant helt klart, snygg! Tycker den ser mer ut som kanske lite väl omogen avokado?

    SvaraRadera
  3. Hm... jag gillar många av lacken i den kollektionen, men just det där är inte i min smak alls, tyvärr. Sen är jag ju av åsikten att har man långa tjusiga välvårdade naglar, så blir allting snyggt!

    SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!