måndag 30 oktober 2017

Cupcake Polish - Expecto Patronum

Idag är det Blå Måndag hos Emelie och jag lyckades komma ihåg det här när jag skulle måla om naglarna! För övrigt har jag haft en lugn och skön dag med mycket lyssnade på ljudbok vilket är något av det bästa jag vet.

Lacket jag plockade fram kommer från en Harry Potter inspirerad box jag köpte tidigare i år. Det är från Cupcake Polish och heter Expecto Patronum. Ganska passande att visa Harry Potter lack nu när jag bl. a håller på att lyssna igenom alla de böckerna igen. I böckerna och filmerna är den magiska varelsen som kommer ut ur trollstaven för att skydda en mot dementorer silverfärgad, men lacket är mellanblått med både holo, silverflakes och glitter. Det händer massor i det här lacket. Underbart att jobba med. Täcker på två lager. På bilderna har jag topplack över.

Jag hade nog önskat mig en något djupare blå färg, men det här är ändå väldigt vackert och det har ett suveränt fint silver i sig som jag gillar väldigt mycket. Allt som allt så tycker jag att det här är ett riktigt bra lack.

It's  Blue Monday at Emelies and I managed to remember this when I was about to paint my nails! I've had a very quiet and nice day with a lot of listening to my audio book, which is one of the best things I know.

The polish I picked comes from a Harry Potter inspired box I bought earlier this year. It's from Cupcake Polish and is called Expecto Patronum. Pretty fitting to show a Harry Potter polish since I'm listening my way through the whole series of books again. In the books and movies, the magic creature that comes out of the wand to protect one against dementors is silver-colored, but the polish is mid-blue with both holo, silver flakes and glitter. There are so many things going on in this polish coat. Great to work with. Covering in two layers. In the pictures I have topcoat over.

I would have liked a somewhat deeper blue color, but this one is still very beautiful and it has a superb fine silver in it, which I like very much. All in all, I think this is a really good one.


2 kommentarer :

Please leave a comment it means a lot to me!