måndag 9 mars 2015

Delush Polish - Glam Squad

Nu har jag faktiskt inte visat något rött lack på ett litet tag så det är dags tycker jag. Och vilket rött lack sen. Det här är Delush Polish Glam Squad och det är bara helt fantastiskt vackert.

Jag hittar faktiskt inte ett enda fel med det här. Det är lätt att lacka med, torkar fort vilket gör att det inte spelar någon roll att man behöver tre lager för full täckning. På bilderna är det ett lager topplack också.

Helt ärligt så har jag njutit av att bära det här. Hade inte mitt chippfinger börjar strula så hade jag lätt kunnat ha kvar det ett antal dagar till. Nu blev det fyra dagar. Och mitt chippfinger är mitt pekfinger på höger hand. Jag har en liten skada på den nageln som gör att alla lack chippar efter några dagar.

Färgen är metallic röd med lite drag åt det oranga. Jag har inte så mycket mer att säga om det här än titta och njut. Och älskar du röda lack är det här ett måste faktiskt.


I haven't shown a red polish for a while so I thinkt it's time now.  And what a red polish this is. I'm talking about  Delush Polish Glam Squad and it is just absolutely amazingly beautiful.

I can't actually find one single fault with this. It's easy to paint with, dries quickly, which means that it does not matter that you need three coats for full coverage. In the pictures I also have a layer of topcoat.

Quite honestly, I have enjoyed wearing this so much. If my chipping finger hadn't started to mess I would easily been able to wear it another couple of days. Now it became four days. And my chipping finger is my index finger of the right hand. I have a little damage to that nail that makes any polish start chipping after a few days.

The color is metallic red with a little touch of orange. I don't have much more to say about this than watch and enjoy. And if you love red polishes this is a must have.


10 kommentarer :

 1. Ojojoj det här är verkligen helt underbart! Vilken röd! Såååå himla snyggt! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Menar du att du inte redan har det här! Köp Ann-Sofie....

   Radera
 2. Jag förstår att du är förtjust, det ser verkligen helt underbart ut. Delush gör verkligen fantastiska lack!

  SvaraRadera
 3. Jag tror jag smäller av så vackert. :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alltså det här är ett sånt där lack som man inte kan sluta titta på sina naglar när man har det på. Helt ljuvligt.

   Radera
 4. This looks gorgeous on you Helena! Thank you so much for sharing, I'll be sure to share your review and gorgeous pics!

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!