söndag 22 mars 2015

ABC Challenge - M = Misa Endless Keys


Fel dag och massa bokstäver efter, jag skrev häromdagen att jag inte tänkte försöka komma ikapp och det tänker jag inte heller göra, men som av en slump så blev det ett lack på M som hamnade på naglarna igår.

Det här är Misa Endless Keys ett lack som har en helt fantastisk orange färg med guldskimmer i, men det är ett jellylack och jag har ju så svårt för VNL. I det här fallet så var det ändå lite ok, men jag känner mig inte hemma i det riktigt.

I alla fall så var det lätt att lacka med. Jag har tre lager, men gav upp där när jag insåg att det inte skulle bli mer täckande. Ett lager med Digital Flash också.

Som sagt färgen är helt outstanding, men det här är inte någon favorit tyvärr. 


Wrong day for the ABC Challenge and I'm way behind with the letters. I wrote the other day that I was not going to try to catch up and I don't intend to, but by chance it became a polish on the letter M that ended up on my nails yesterday.

This is Misa Endless Keys a polish that has an absolutely stunning orange color with gold shimmer, but it's a jelly and I have so difficult for VNL. In this case, it was still a bit ok, but I don't feel at home in it really.

In all cases it was easy to paint with. I have three layerson but gave up after those when I realized that it wouldn't become more opaque. A layer of Digital Flash too.

Ok, so the color is absolutely outstanding, but this is not a favorite, unfortunately.

8 kommentarer :

 1. Jag älskar ju jelly och brukar inte bry mig om lite VNL men gula lack i kombination med VNL brukar inte kännas helt lyckade.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och jag gillar ju inte jelly oftast tyvärr.

   Radera
 2. It is an really odd color - also not my favorite...

  SvaraRadera
 3. Håller med, färgen är jättefin, men det gjorde sig kanske inte riktigt i såpass skir variant.

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!