fredag 13 mars 2015

Stamping with Mentality Black Opaque

Jag fick hem den väldigt omskrivna Creative Shop stämpeln häromdagen och självklart tog det inte lång tid innan jag satt och fixade med naglarna. Och vet ni vad, trots att jag varit skeptiskt så är jag nu helt övertygad om den här stämpelns storhet. Fantastisk på att plocka upp mönster och utan någon som helst priming. Härligt!

På naglarna satt Mentality Incite och jag var lite sugen på att testa hur pass bra Mentality Black Opaque var så det blev det lacket som jag gjort mönstret med. Själva mönstret kommer från MoYou London Kaleidoscope 10.

Black Opaque visade sig funka precis lika bra som sina syskon i Opaque serien. Ett kanonbra svart stämpellack. Täcker väldigt bra och lätt att jobba med. Tillsammans med Creative stämpeln blev det smidigt att få till manikyren.

Men jag ville ju även se hur Incite såg ut som stämpellack så därför har jag en accentnagel gjord med Zoya Raven i botten och Mentality Incite som färg. Och visst funkade det. Riktigt bra till och med tycker jag.

I got home the very publicized Creative Shop stamper the other day and of course it did not take long before I was sitting doing my nails. And you know what, even though I was skeptical I'm now totally convinced of this stamps greatness. Fantastic at picking up patterns and without any priming. Lovely!

I already had Mentality Incite ond the nails and I was a bit eager to test how good Mentality Black Opaque was so that is the polish that I made the pattern with. The actual pattern comes from MoYou London Kaleidoscope 10.

Black Opaque proved to work out just as well as it's siblings in the Opaque series. A really good black stamping polish. Covers very good and easy to work with. Together with the Creative stamp it became easy to make this manicure.

But I wanted also to see how Incite looked like when used as stamping polish so therefore I have an accent nail made with Zoya Raven as the base and Mentality Incite for stamping color. And of course it worked. Really good for sure. 

6 kommentarer :

  1. Wow va läcker denna kombination blev! Verkligen superfin manikyr!
    Jag blir så tveksam till Creatives stämpel när 9/10 älskar den och 1/10 inte får den att fungera alls. I kombination med det relativt höga priset (min nuvarande stämpel kostade max 2 usd inkl frakt) har jag kunnat hålla mig. Samtidigt undrar man ju vad grejen är så då kanske man borde köpa ändå...

    SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!