tisdag 24 mars 2015

ABC Challenge - O = OPI DS ExtravaganceJag har faktiskt använt det här lacket en gång tidigare, men då i en nail art och tro mig det här förtjänar att visas på egen hand också.

Lacket som får representera bokstaven O är OPI DS Extravagance. Jag vet att jag fick hem det här i Januari 2013 för jag hittade nämligen den gamla beställningen som det här var med i på Phoenix Beauty Lounge och jag vet också att det här var ett sånt där lack som jag var bara var tvungen att ha för det var så vackert.

Och det är verkligen magiskt vackert. En mörk lila färg med holo. Det står ju för tusan Helena på det här. Jag kan faktiskt inte förstå att jag låtit detta stå och vänta så här.

Smidigt att lacka med var det också. Två lager räcker och det torkar fort. Jag har Digital Flash på det också.

Ljuvligt lack som jag definitivt inte ångrar att jag köpte.
 


I've actually used this polish once before, but then in a nail art and believe me this deserves to be shown on it's own as well.

The polish that will represent the letter O is OPI DS Extravagance. I know I got this is in January 2013 because I found that particular order at Phoenix Beauty Lounge and I also know that this was one of those polishes that I just had to have because it looked so beautiful.

And it really is magically beautiful. A dark purple color with holo. It's one of those polishes that has my name written all over the bottle. I actually can't believe I let this stand and wait like this.

It was really smooth to paint with it. Two coats is enough and it dries fast. I've Digital Flash on it too.

This is soo beautiful and stylish and I definitely do not regret that I bought it.15 kommentarer :

 1. This is so gorgeous! Why haven't I worn it yet?! LOL

  SvaraRadera
  Svar
  1. You have to wear it really soon! Don't let this beauty stand untested :)

   Radera
 2. Så fint! Måste nog skaffa mig några DS-lack.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det måste du nog faktiskt för det finns väldigt många underbara bland dom.

   Radera
 3. Älskar Extravagance, så glad att ha en flaska i min ägo!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om jag inte minns helt fel så kan det varit din förtjänst att en flaska hamnade hos mig också ;)

   Radera
 4. Det är ju så extremt snyggt Finns med på min vill ha lista :D

  SvaraRadera
 5. Älskar den här! Men har nog inte lyckats köpa en egen flaska än.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fast det är ju någon som kommer ha födelsedagsmånad snart. Upp på önskelistan kanske?

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!