torsdag 26 mars 2015

ABC Challenge - P = Picture Polish Starry NightP får representeras av Picture Polish Starry Night ett lack som är skapat i samarbete med ägare till nätbutiken Llarowe. Det här är ett sånt där lack som jag alltid faller för. Svart och mystiskt på något sätt. Eller som en svart stjärnhimmel precis som namnet föreslår.

Och visst är det ett jättefint lack. Jag tycker absolut det, men jag är ändå inte riktigt kompis med det. För återigen så har jag gått och köpt ett jelly lack. För att få det så svart som man vill ha det krävs fyra lager. Torktiden är bra som tur är och över det hela har jag topplack.

Jag måste ju säga att jag tycker det finns andra svarta lack med prismatiskt glitter som jag nog hellre rekommenderade som t.ex Zoya Storm och detta är enbart för de fyra lagren skull för färgmässigt så har jag absolut inget att klaga på. Nä, det är vackert som en stjärnklar natt.


P is represented by Picture Polish Starry Night a polish that is created in cooperation with the owner of the online store Llarowe. This is one of those polihses that I always fall for. Black and mysterious in some way. Or as a black starry sky just as the name suggests.

And it is a very nice  polish. I definitely think so, but I'm still not really friendly with it. For once again I've gone and bought a jelly polish. To make it look really black you need to have four layers on. The drying time is good, fortunately, and over it all, I have a layer of topcoat.

I have to say that I think there are other black polishes with prismatic glitter that I would rather recommended such as Zoya Storm for an example and this is only for the four layers sake because the colors is not something have anything to complain about. Nah, it's beautiful like a starry night.

10 kommentarer :

 1. Fint, men Zoya Storm som du nämner är nog snyggare tycker jag...;-)

  SvaraRadera
 2. Svar
  1. It is but there are others that I like better.

   Radera
 3. snyggt lack , synd att man behöver 4 lager!

  SvaraRadera
 4. Ser läckert ut! Om det blir en nästa gång kanske ett lager svart och 2 lager av detta kanske kan vara en hit. Då blir det antagligen lite djup i det ändå :)

  SvaraRadera
 5. Jättefint! hade dock aldrig gissat att det var så skirt, ser inte alls så ut. För mig är skira lack ofta en dålig överaskning då jag ofta målar naglarna till frukost ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Målar till frukost, den var ny! Jag är mer målar till kvällsmat typen ;)

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!