fredag 27 mars 2015

The Nail Challenge Collaborative presents: Inspired By Fashion - Red Roses

Dags för sista posten med manikyr inspirerad av mode. Jag hittade en klänning som jag kände direkt att den här vill jag göra en manikyr utifrån och jag måste säga att jag är väldigt nöjd med hur det hela blev.

Klänningen har ett svart läderliv och svart kjol med ett tunt spetstyg med tryckta röda rosor på. Jag hade först tänkt att ha ett svart krämlack som bas, men när jag hade lagt på Picture Polish Starry Night tänkt jag att det kunde nog bli bra med lite glittrig bakgrund.

Rosorna kommer från Bundle Monster 323 och den röda färgen är Mundo De Unas 32 Reddish.

Jag gillar både klänningen och naglarna. Satt faktiskt och smålog för mig själv när jag gjorde det här för jag var så nöjd.Time for the last post with a manicure inspired by fashion. I found a dress that I immediately felt that I wanted to do a manicure based on and I must say I am very pleased with how it all turned out.

The dress has a black leathertop and black skirt with a thin lace fabric with printed red roses over. I had originally planned to have a black creme polish as a base, but when I had put on Picture Polish Starry Night I thought that why not a sparkly one instead. 

The roses come from Bundle Monster 323 and the red color is Mundo De Unas 32 Reddish.

I like both the dress and nails. I actually sat and smiled to myself when I did this because I was so happy with the outcome. 

13 kommentarer :

 1. Åh hur fint som helst! Och hur fin var inte klänningen då. :D

  SvaraRadera
 2. That's a perfect match for this dress :)

  SvaraRadera
 3. Det blir nästan lite 3D-effekt när du lade rosorna på glittrig bakgrund. Hur snyggt som helst!

  SvaraRadera
 4. Jättesnyggt och grym tolkning. :-)

  SvaraRadera
 5. Jättefin klänning till att börja med (vill ha, men skulle inte kunna bära upp, och sen har jag inget tillfälle de skulle passa heller.. ) Oavsett, supersnygg tolkning och nail art, fullkomligt älskar hela alltet. Känner att jag måste (trots lukten) införskaffa lite MDU. :D Vart köpte du dina MDU? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har köpt dom direkt från MdU:s sida. Funkar bra, men ganska lång leveranstid. Och trots lukten kunde jag inte låta bli att köpa ett gäng minisar till...

   Radera
 6. Jättesnygg manikyr! Funkar både som lite edgy och lite mer klassisk samtidigt.

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!