tisdag 3 mars 2015

ABC Challenge - I = Isadora Flashy CopperIsadora Flashy Copper är mitt lack på bokstaven I. Ett lack som håller vad namnet lovar och är rätt och slätt ett koppar färgat skimrande lack. 

Det är absolut inget fel på det här lacket, nä, det är egentligen väldigt fint, men jag tror inte jag var riktigt sugen på just den här typen av färg när jag la på det här på naglarna. Jag var nog lite mer inne på en mer orange färg faktiskt. 

Flashy Copper är vad jag förstår ett lack som släpptes första gången 2011. Det är lätt att lacka med och tar man ett tjockare lager så räcker det nog faktiskt med ett lager. Jag har dock två på bilderna. Och ett lager med topplack också. 

Som jag sa så är det här ett vackert lack och en färg som jag gillar i vanliga fall. Det påminner faktiskt lite om OPI Take The Stage även om jag tycker att det lacket har lite mer djup i sig. Kanske är det problemet med det här. Det är lite för lite djup i det. Jag hittade det i en reakorg för rätt länge sedan och jag tror att det är på sådana ställen man får leta efter det. 


Isadora Flashy Copper is my polish for the letter I. It is what the name says a Copper polish with shimmer in it. 

There is absolutely nothing wrong with this polish, no, it's really very nice, but I don't think I this was the kind of color I felt like wearing when I did put this on the nails. I was probably a bit more into a more orange color actually.

Flashy Copper is what I understand a polish that was first released in 2011. It's easy to paint with and if you take a thicker layer I think that you could actually get away with only one. However, I have two layers in the images. And a layer of top coat also.

As I said, this is a beautiful polish and a color that I normally like. It actually reminds a bit of OPI Take The Stage although I think that the OPI polish has a little more depth in it. I found it in a bargain basket for quite a long time ago and I think it is in such places you may find it now as well.6 kommentarer :

 1. Jag gillar kopparfärger och denna var fin men kändes lite väl höstig för mig tror jag, är mer inne på vårfärger nu :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kanske var det som var mitt problem också.

   Radera
 2. Jag brukar också gilla såna här färger, men den här kändes faktiskt lite platt, så jag håller med dig. Lite mer skimmer hade nog inte skadat.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är den lite platt, det saknar lite oumpf i den liksom.

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!