lördag 7 februari 2015

Läsarnas Val / Reader's Choice - Smitten Polish Harold's Crayon

Jag är faktiskt lite överraskad över att Smitten Polish Harold's Crayon vann förra veckans röstning för jag var ganska övertygad om att Hits Unconventional skulle göra det. Och det var jämt kan jag lova.

Men nu är det Harold's Crayon som vann och jag måste ju säga att det är ett mycket vackert lack. Lila med en fin holoeffekt, men även fint utan solen skinande på naglarna och det är ju tur för så värst mycket sol har inte jag sett till på ett tag.

Jag fick lägga tre lager för bra täckning, men det var smidigt att lacka med och torkar fort så inga problem för min del. Ett lager med Digital Flash har jag på också.

Jag gillar verkligen den här lite mörkare lila färgen. Tycker den är riktigt snygg och faktiskt ganska vilsam också. Den är inte precis en unik färg. Jag har en del liknande, men Smitten lacken är så bra att måla med tycker jag så jag är väldigt glad att jag har det här lacket i min samling.

Eftersom nästa lördag råkar vara Alla Hjärtans Dag så bad jag sonen att välja ut tre stycken röda lack som ni har att rösta på.

I'm actually a little surprised that Smitten Polish Harold's Crayon won last week's poll because I was pretty convinced that Hits Unconventional would do that. But it wasn't many votes that seperated them.

But it was Harold's Crayon that won and I have to say that it is a very beautiful polish. Purple with a nice holographic effect, but also beautiful without the sun shining on the nails and that is lucky for the sun hasn't show it self very much lately where I live.

I had to put three coats on for good coverage, but it was easy to paint with and dries quickly so no problem for me. I also have a layer of Digital Flash on top.

I really like this little darker purple color. Think it's really neat and actually quite restful too. It's not a unique color. I have some similar, but Smitten has great polishes that are really nice to work with so I'm very glad that I have this in my collection. 

Since next Saturday is Valentine's Day I asked my son to choose three red polishes for you to vote for. 

12 kommentarer :

 1. It's so gorgeous - one of my Smitten favorites <3

  SvaraRadera
 2. Jag har sett bilder där lacket varit mer blått, fast det kanske beror på batchen? Därför har jag inte vetat om jag skulle köpa det eller inte. Älskar både blått och lila, men vill gärna veta vilken färg jag köper. :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tycker absolut att det här är lila och inget annat, men jag har också sett mycket blåare bilder. Nu är ju lila knepigt att fånga på foto så det kan beror på det.

   Radera
 3. I just love that polish, it's gorgeous!

  SvaraRadera
 4. Åh blir ju alldeles kär så vackert det är

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!