tisdag 24 februari 2015

ABC Challenge - G = Gosh Girls On Film


Då var det dags för bokstaven G och jag lyckades faktiskt i dubbel bemärkelse för både lacket och lacknamnet börjar på G. Bra va!

När jag var i tonåren lyssnade jag mycket på Duran Duran och mitt frikort då var absolut John Taylor så därför blev jag lite fnissigt lycklig när jag fick det här lacket som kommer från Gosh och heter Girls On Film precis som Duran Duran låten.

Det här lacket är ännu ett glitterlack som hamnat längst in i lådan. Vet inte varför det alltid blir så med mina glitterlack. Jag vill ha dom, men drar mig för att använda dom sen. Det består av en klar bas och glitter i en roséguldsfärg i olika storlekar. Och lite prismatiskt glitter också.

Som vanligt kunde jag ju inte låta bli att lägga det här över svart, så min trotjänare Rainbow Honey Nyx fick åka fram igen. Och det här är glittrigt vill jag lova. Jag stannade på ett lager för det gnistrade som värsta discokulan av bara ett lager.

Torktiden var helt ok och jag har ett lager med topplack på. Det här är glittrigt och kul, men kanske inte något som jag går runt med hela tiden, men gillar det, det gör jag. 


So we have come to the letter G in our ABC Challenge and I actually managed in a double sense for both the brand and the polish name starts with a G. Nice!

When I was a teenager I listened a lot to Duran Duran and my free card at that age was absolutely John Taylor so therefore I became really happy when I got this polish and discovered the name of it. It's a polish from Gosh and it's called Girls on Film as the Duran Duran song.

This polish is another glitter polish that ended up being standing in the box for too long. I really don't know why it always gets that way with my glitter polishes. I want them, but once I get them they end up in the drawer. This polish consists of a clear base and glitter in a rose gold color in different sizes. And a little prismatic glitter too.

As usual, I could resist putting it over a black polish so my favorite Rainbow Honey Nyx was painted on as the base. And this is glittery, I promise. I stopped with only one layer because it sparkled like a disco ball with only that.

The drying time was quite ok and I have a layer of top coat on. This is glittery and fun, but perhaps not something that I walk around with all the time, but I do like it.15 kommentarer :

 1. Jättefint glitter! Känner igen det där, brukar också köpa på mig en massa glitter men sen blir de stående. Konstigt, för jag gillar glitter!

  SvaraRadera
 2. Vilken härlig glitterbomb! Och jag förstår precis, jag vill också helst lägga allt glitter över svart. Det blir oftast snyggast, även om jag känner att jag vill variera mig ibland.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man vill ju variera sig, men så åker den där svarta flaskan fram i alla fall.

   Radera
 3. Hehe, kommer ihåg låten ^_^
  Lacket är otroligt snyggt över svart!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det blev suveränt över svart och jag kommer tyvärr ihåg videon också ;)

   Radera
 4. Vilken fin kombination! Känner igen det där med glitter, jag använder det också väldigt sällan, tror det delvis är borttagningen som spökar för mig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tror att det är en av anledningarna att jag drar mig för att använda det också.

   Radera
 5. Perfekt kombo :) Är så jäkla snyggt med glitter över svart

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!