fredag 6 februari 2015

Eternal Swirls!

Ibland får man en snilleblixt och det anser jag att jag fick när jag målat med Artdeco 144. Det kändes som att det behövdes piggas upp lite grann och jag fick en bild i mitt huvud hur fint det skulle bli med någon typ av stämpling med hjälp av Color Club Eternal Beauty över.

När man får sådana där idéer är det bara att genast genomföra dom. Just den här gången var en sån där när allting bara blev precis som jag ville faktiskt. Jag plockade fram Eternal Beauty och hittade ett mönster på en platta från Mash med nummer 04 som jag kände skulle bli bra. Och det blev det också!

Jag är så grymt nöjd med den här manikyren. Den blev faktiskt precis som jag hade tänkt mig den eller kanske lite bättre faktiskt.Sometimes an idea just pops up in your head that you need to try out at once. And that is what happened when I had painted with Artdeco 144. I felt like spicing up that manicure a bit and I got a picture in my head how nice it would be with any type of stamping using Color Club Eternal Beauty.

When you get those ideas you just immediately implement them. This time it was one of those times when everything just became just as I wanted it. I picked up Eternal Beauty and found a pattern on a plate from Mash with number 04 which I felt would be fine. And boy was I right!

I am so incredibly satisfied with this manicure. It actually turned out exactly as I had imagined it, or maybe a bit better actually.

13 kommentarer :

 1. It's a gorgeous match - it's really eye catching <3

  SvaraRadera
 2. Det blev verkligen supersnyggt! Underbar stamping verkligen. :-)

  SvaraRadera
 3. YESSSSS! I love how this turned out!

  SvaraRadera
 4. Tycker det är så extremt läckert med holostämpling, love it

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det. Jag stämplar alldeles för sällan med holo.

   Radera
 5. Oh, wow! This looks perfect! Lovelovelove it!

  SvaraRadera
  Svar
  1. It turned out exactly as I wanted it too! How often thas that happen?

   Radera
 6. Jättesnyggt! Perfekt kombination :)

  SvaraRadera
 7. Superfint! Halo hues stämplar ju hur fint som helst!

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!