söndag 10 november 2013

Nailart Sunday - Ljus/Light

Dagens tema på vår Nailart Sunday är ljus. Min första tanke är ju givetvis sådana ljus som man tänder, för det är något som jag älskar nästan lika mycket som nagellack. Fast sen tänkte jag att det är säkert många som gör något sånt. Vad kan man mer associera med ljus då? Jo, självklart solen!

Alltså tog jag fram Zoya Creamy och målade strålande solar på OPI Who The Shrek Are You? som redan satt på naglarna.

Jag tycker det här blev en enkel och glad manikyr en man kan ha på mörka och tråkiga dagar.The theme this week for our Nailart Sunday is light. In Sweden it's called ljus and is also the same word as in candle. I love candles almost as much as nailpolish so the first thought was of course to do a candle on the nails. But then I started to think that maybe that is what everybody else thinks. So what else can bring you light. Aha, the sun of course. 

That said I pulled out Zoya Creamy from the drawer and painted little suns over OPI Who The Shrek Are You? that I already had on the nails. 

I think this is a simple but happy and fun manicure that is suitable for dark and boring days.

14 kommentarer :

 1. Väldigt passande på dagens NAS-tema tycker jag! Speciellt när solen skiner i Göteborg :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Härligt med lite solsken så här på höstkanten.

   Radera
 2. Säger som Anna, sommar! Samt att man blir lite glad av den

  SvaraRadera
 3. Great take - I hope to see the sun again sometime soon :)

  SvaraRadera
 4. Men så sött! Och kul idé:)

  SvaraRadera
 5. Håller med dig, en manikyr man blir glad av:)

  SvaraRadera
 6. Oh, jag önskar det var så soligt här hos mig! Underbar manikyr :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag också, så jag tog saken i egna händer och fixade lite sol!

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!