fredag 1 november 2013

Holofredag - Zoya Storm

Ok, det här är väl egentligen inte något hololack, så jag fuskar lite idag. Men massor av prismatiskt glitter finns det i ett av mina favoriter bland svarta lack i alla fall. Så det här får bli mitt bidrag till Skimmerskuggans holofredag.

Zoya Storm använde jag som bas till gårdagens gradient och jag tänkte ni skulle få se den här skönheten för sig själv också. Jag gillar verkligen svarta lack. Med eller utan skimmer och med eller utan glitter. Om man nu ska prata om svarta med någon typ av glitter så står det här högt upp på min favoritlista.

Storm kom ut med fjolårets julkollektion från Zoya. Personligen tycker jag det var kul med ett svart lack i en julkollektion.

Lätt att lacka med. Jag har tre lager på bilderna och inget Poshé. Det blir naturligtvis ännu finare med topplack, men jag skulle ju jobba vidare på manikyren igår så jag tyckte det kändes onödigt. 


Ok, this is pretty much not a holopolich,  so I cheat a little today. But it's filled with lots of prismatic glitter  and is one of my favorite black polishes. So this will be my contribution to Skimmerskuggans holofriday​​.

Zoya Storm is what I used as a base for the Halloween gradient I showed yesterday and I thought you'd get to see this beauty on it's own too. I really like black lacquer. With or without shimmer and with or without glitter. Now, if we are going to talk about black with some type of glitter this is very high on my list of favorites.

Storm came out with last year's Christmas collection from Zoya. Personally I think it was fun with a black lacquer in a Christmas collection.

Easy to paint with. I have three layers on in the images and no Poshe. It would obviously be even better with topcoat, but I was going to continue working on the manicure yesterday so I thought it felt unnecessary.

23 kommentarer :

 1. Svarta glitterlack är verkligen en hit. Himla snyggt när det glittrar i all världens färger!

  SvaraRadera
 2. It might not be a holo, but the way those holo particles work in this one is quite amazing!

  SvaraRadera
  Svar
  1. I love this polish! I keep coming back to it all the time.

   Radera
 3. Detta tillhör också en av mina favoriter! Himla snyggt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är så nedrans fint och lätt att lacka med.

   Radera
 4. Ha! Stod precis o funderade på om jag skulle lacka med detta :)
  Är ursnyggt ju!
  Sitter på tårna typ hela tiden ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Då förväntar jag mig att se det hos dig snart då :)

   Radera
 5. Jättefint! Det här behöver jag.

  SvaraRadera
 6. Å hade glömt hur fint det är :) får nog ta fram mitt nån dag

  SvaraRadera
 7. Det är vackert! Min flaska (som jag fick med glossybox) står fortfarande otestad.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men hallå! Nu får du ta och plocka fram den ;)

   Radera
 8. Ser väldigt fint ut. Tycker absolut det är ett värdigt bidrag till holofredag, dina bilder var väldigt bra så det syns ju att det är ordentligt med prismatiskt glitter i det.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Det är verkligen gnistrande fint det här.

   Radera
 9. Med Storm tror jag det är okej att fuska vilken dag i veckan som:)

  SvaraRadera
 10. det är ett härligt lack och jag tycker det platsar, det är ju hologlitter. ;D

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!