måndag 4 november 2013

Rainbow Honey - Emerald Weapon

Det här lacket visste jag att jag ville ha så fort jag såg flaskbilderna hos Edgy Polish. Dessutom hade jag ju sagt att jag ville testa mer Rainbow Honey lack.

Vad kan då vara bättre än ett helt underbart grönt/teal färgat skimmer lack? Inte mycket faktiskt. Skulle vara ett rött och det har jag precis beställt ett.

Jag kan på en gång säga att det här gör mer skäl för sitt namn än vad mina bilder visar. Det är något mer grönt i nyansen och inte i någon negativ mening. Helt underbart faktiskt. Appliceringen var enkel. Något lite skirt kanske, men tre lager tycker jag faktiskt inte är något större problem.

Det här är definitivt min färg och jag kan absolut säga att Rainbow Honey är ett märke som jag kommer köpa mer av. Eller det har ju faktiskt redan gjort. Jag älskar färgen på det här och ångrar inte för en sekund att jag köpte det.
I knew I wanted this polish when I first saw the bottleshots at Edgy Polish. And I have also said that I was eager to try more polishes from Rainbow Honey so this felt perfect to me.

What could be better than a truly wonderful green / teal colored shimmer polisht? Not much actually. The only thing that I can think of would be a great red polish and guess what? I already ordered one.

I can at once say that this does more to it's name than my pictures show. It is slightly more green in the shade and not in a negative sense. Absolutely wonderful indeed. The application was smooth. A bit sheer maybe, but honestly for me three layers is not a problem more like a standard thing. 

This is definitely my color and I can absolutely say that Rainbow Honey is a brand that I will buy more of. Or actually I have already done that. I love the color of this and do not regret for a second that I bought it.20 kommentarer :

 1. It is such a beautiful green, I was afraid it might be a bit more teal, happy to see it isn't :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. No it's in fact greener in real life! A real beauty.

   Radera
 2. Förstår att du gillar för detta ser supersnyggt ut!!

  SvaraRadera
 3. Fantastiskt fin grön måste jag säga. Detta skulle jag gärna bära!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag trivs som fisken i vattnet med det här lacket.

   Radera
 4. Rainbow Honey har mycket vackra lack och detta är absolut ett av dem. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag gillar verkligen märket och har ju ett helt underbart rött på väg hem också.

   Radera
 5. Förstår om du är nöjd för det var verkligen jätte vackert

  SvaraRadera
 6. Om det är mer grönt i den än vad bilderna visar så tror jag dig, då verkar det vara en pärla:)

  SvaraRadera
 7. What a beautiful green! It's so deep and shimmery... love it! :D

  ~ Yun

  SvaraRadera
  Svar
  1. It's an amazing color and great polish to work with.

   Radera
 8. Det ser jättefint ut! Jag har denna och det ska bli jättespännande att testa...

  SvaraRadera
 9. Det här är verkligen galet vackert!

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!