torsdag 7 november 2013

GOSH - Wild Lilac

Jag har bestämt mig för att försöka visa i alla fall ett lack i veckan av dom som står och är äldst bland mina oprövade. Jag lovar inte att jag kommer hålla det här, men försöka duger väl?

Dagens lack är från GOSH och heter Wild Lilac. Det här inhandlades när jag var i Tyskland April 2012. Japp, 1½ år har det stått i min låda. Inte klokt egentligen.

Varför har det blivit stående då? Alltså det är ju absolut inget fel på färgen. Den är faktiskt väldigt fin och trevlig, men när man tittar på flaskan så ser den kanske lite tråkig ut i jämförelse med alla andra glittrande, skimmrande, holografiska lacken man har så därför väljs det liksom bort.

GOSH har väldigt bra lack. När jag la första lagret på det här så tänkte jag att det här kommer kräva mååånga lager, men oj så fel jag hade, för på bilderna har jag bara två lager och det funkade alldeles utmärkt. Jag gillar det här och kommer förmodligen att använda det fler gånger främst som underlag till nailart och glitterlack.

På bilderna är det alltså två lager och inget topplack.I have decided to try to show at least one polish a week of those who have been standing the longest untested in my drawer.  I don't promise that I will keep this intention but I will try as much as I can.

Today's polish is from GOSH and is called Wild Lilac. This was purchased when I was in Germany in April 2012. Yep, 1 ½ years it has been in my drawer. That is so wrong. Poor little bootle.

Why has it been standing then? Well,there's absolutely nothing wrong with the color. It's actually very nice and pleasant, but when you look at the bottle it looks a bit boring in comparison to all other glittery, shimmery, holographic polishes that also stands in my drawer that I tend to choose over this kind of colors.

GOSH has great polishes. When I put the first layer on of this, my thought was that this will require lots of layers, but oh so wrong I was, for in the pictures, I have only two layers and it worked just fine. I like this color and the polish is very nice to work with and will probably use it more times mainly as a basis for nail art and glitter polishes .

In the pictures I have two coats and no top coat.

14 kommentarer :

 1. Jag har också en himla massa lack som jag ägt länge men inte testat. Ska se över min otestade samling så att de riktigt gamla lacken får komma fram. :)
  Det var en väldigt fin färg på det här. Kommer bli perfekt för nail art. Ska bli kul att se vad du kan tänkas hitta på. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi får väl se vad som kan passa att göra med det här. Jag får ju lite dåligt samvete över dom där flaskorna som står och ser ledsna ut i lådan!

   Radera
 2. That's a really nice looking purple.
  I also tend to chose holos and glitters over more "plain" polishes. So many polishes, so little time :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. I wish I had so much more time to paint and repaint my nails!

   Radera
 3. Som du säger - helt ok... men kanske bäst under annat!

  SvaraRadera
 4. Tycker den är heeeeelt underbar, älskar den här lila nyansen. :-)

  SvaraRadera
 5. En ganska trist färg, i mina ögon, men lila är inte min grej alla gånger. Det ser alla fall blankt ut!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är nog något mer lila än du skulle jag tro ;)

   Radera
 6. Hm, var ju en okej f'ärg men inget jag heller skulle sträcka mig efter, dock fin bas till nail art's. Förresten, vilken skillnad det är på färg på min datorskärm (som stämmer) och på min mobil, i den såg detta nästan ut som ett neon. Allt tycks bli lite finare i min mobil.

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!