onsdag 6 november 2013

Delush Polish - Angel Of Death

Igår fick jag hem ett litet paket från Edgy Polish igen. Katarina du har för mycket fint!!

Ett av lacken som låg däri som jag verkligen längtat efter var Delush Polish Angel Of Death. Ett lack som ingår i en kollektion som heter Slice Of Life. Om jag inte fattat fel så är den inspirerad av tv-serien Dexter. En serie som jag fortfarande inte sett.

I alla fall så är det inte alls Dexter jag tänker på när jag hör namnet Angel Of Death utan en låt av Slayer med samma namn, en låt som min son glatt konstaterade när jag visade det här lacket för honom igår var den som till slut fick hans skor att totalt kollapsa och gå sönder under deras konsert på Sweden Rock för något år sedan! Hur det gick till kan ni få fundera ut själva...

Lacket är i alla fall precis så bra som jag förväntade mig. En svart jelly med massa rött microglitter, vitt glitter i olika storlekar och även silver glitter i olika storlekar. När man har applicerat det så blir det röda glittret liksom som en bas för det andra och det är helt supersnyggt!

Appliceringen var helt ok, jag är inte någon större kompis med jellylack. Tycker man får jobba lite för att få dom jämna, men det här funkade faktiskt riktigt bra ihop med mig. Som vanligt är det lite knepigt att få upp dom lite större glittren, men det gjorde heller inte så mycket då jag inte tycker det ska vara alltför många sådana på nageln. Jag har två lite tunnare lager och ett lite tjockare på slutet och visst det skulle nog kunna anas lite VNL, men det är banne mig inte mycket det. En annan sak som är bra att det trots att det är glitter blir en ganska slät yta så jag tyckte det räckte bra med ett lager Poshé över.

Jag är så nöjd med det här! Säger bara: Köp det och varför inte lyssna lite på Slayer också när ni sitter och målar.Yesterday, I got a little package from Edgy Polish again. Katarina you have too much nice polishes!

One of the polishes that was in there that I really longed for was Delush Polish Angel Of Death. A polish that is part of a collection called Slice Of Life. If I understood it right this collection is inspired by the TV series Dexter. A series that I still have not seen.

In all cases, it's not at all Dexter I think of when I hear the name Angel Of Death. No, I think of a song by Slayer with the same name, a song that my son happily remarked when I showed this polish for him yesterday was the one who finally got his shoes to total collapse and break down during their concert at Sweden Rock a few years ago! How it happened,  you have to figure out yourself ...

The polish is just as good as I expected. A black jelly with a lot of red micro glitter, white glitter in different sizes and even silver glitter in different sizes. Once you've applied it, the red glitter becomes a base for the rest of the glitters and it's absolutely gorgeous!

The application was ok, I'm no great friend of jelly polishes. I always have to work a bit to get them even, but this actually worked really well with me. As usual it's a bit tricky to get the bigger glitters up from the bottle, but it doesn't bother me so much,  because I do not think it should be too many of them on the nail. I have two little thinner layers and a little thicker at the end, and certainly if you look close you  could probably sensed some VNL, but it's bloody well not much there . Another good thing with this polish is that even if it's a glittervarnish the surface turns very even so I have one layer of Poshé over and that is enough.

I am so pleased with this one! Just saying: buy it and why not listen to some Slayer also when you sit and paint.

26 kommentarer :

 1. Mmm, that's a really cool looking glitter. I'm not a jelly fan either, they just don't seem to want to work with me :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. I still haven't learned how to apply these the best way. But this was really ok.

   Radera
 2. Ser hur läckert ut som helst Helena :)

  SvaraRadera
 3. LOL I feel the same way about jellies - but it is such a beauty!!

  SvaraRadera
 4. Såååå himla läckert! :-) Längtar efter att lacka med detta....;-)

  SvaraRadera
 5. Fint lack på dig! Kommenterar mest för att säga att du borde verkligen kolla in iaf säsong 1 och 2 av Dexter :)

  SvaraRadera
 6. Det här gillar jag verkligen! Jag tänker också på Dexter (självklart) och Slayer. Jag såg första säsongen av Dexter som tretton-åring och var helt fast efter det. Älskar den serien. Slayer har jag lyssnat på i några år så jag tänker definitivt på låten också.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är ingen stor fan av Slayer, men har sett dom live och det är ju alltid lite extra. Dexter får jag nog ta och ge mig på. För många som pratar om hur bra serien är för att jag ska kunna låta bli.

   Radera
 7. Som en nästan fanatisk följare av Dexter (nu är den tyvärr slut, får hitta någon annan serie att bli smått besatt av) så känner jag inte alls att namnet Slice of Life stämmer överens med serien.
  Dexter är en seriemördare som gör sig av med sina offer med hjälp av sin fina båt som heter just Slice of Life. Det är en ganska stor vit öppen motorbåt som Dexter sköter minutiöst. Att då göra ett svart jelly lack med namnet Slice of Life känns helt fel, tycker jag. Men sen tycker jag att lacket i sig är väldigt fint men namnet gav mig fel association.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nja, fast nu är det ju kollektionen som heter Slice Of Life och lacket heter Angel Of Death. Nu har jag ju inte sett serien så jag kan inte riktigt relatera till om det stämmer med färgena på lacket, men det stämmer bra med omslaget på Slayer skivan i alla fall ;)

   Radera
 8. Jag är inte så mycket för så där stora hexagoner, men detta var riktigt snyggt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är inte jag heller om det blir för mycket. Därför tyckte jag inte att det gjorde något att jag inte fiskade upp allt för många.

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!