måndag 25 november 2013

American Apparel - Lopez Canyon

Man slutar aldrig att förvånas över vissa lack! American Apparel är ett sånt där lack som jag inte tyckte såg så lockande ut i flaskan, men oj vad fint det var när jag fick på det.

Ännu ett födelsedagslack ska kanske tilläggas. Lopez Canyon är ett brun/orange krämlack med fantastiskt fin formula. Två lager räckte absolut för full täckning. Torktiden var också bra.

Jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva den här färgen faktiskt. Normalt sett så är jag inte så värst förtjust i lack som går åt det bruna hållet, men som sagt det här gillar jag riktigt mycket. Ett så där lagom lack på något sätt. Det sticker inte ut på något sätt, men ändå känner man sig fin i det. Lite terracotta aktigt kanske.I still get amazed by some polishes and this is one of them. American Apparel is one of those polishes that I didn't think looked very tempting in the bottle, but oh how nice it looks on the nails.

Another polish that I got through my birthdaygroup may I add. Lopez Canyon is a brown / orange cream polish with amazing nice formula. Two coats was absolutely enough for full coverage. The drying time was also good.

I don't really know how to describe this color actually. Normally I'm not very fond of polishes that lends towards brown, but as I said, this is different. I like this a lot. It's not something special actually, no more like a great to have in your stash polish. The one kind that does not stand out but you always feel nice and comfortable in it. Hm, should we call it terracotta maybe.

11 kommentarer :

 1. Inte min färg alls tyvärr, den ska vara mer skrikig. ;-)
  Har inga AA lack, var kan man köpa dessa? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sjävl har jag ju fått det här, men jag vet att man kan köpa dom på nätet och även i butik i Stockholm.

   Radera
 2. Väldigt fint färg, jag gillar den. :-)

  SvaraRadera
 3. It has a touch of tomato red in it - I too like them brighter red - but this looks gorgeous on you!

  SvaraRadera
 4. Svar
  1. Ja, det var så himla mycket finare än jag förväntat mig.

   Radera
 5. Jag gillar det :) Börjar gilla den här nyansen på lack nu faktiskt

  SvaraRadera
 6. Klart annorlunda färg, men ser okej ut

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!