lördag 16 november 2013

Läsarnas val / Readers Choice! - C is for China Glaze Beauty And The Beach

Sent inlägg idag har spenderat dagen med min mamma och mina helt underbara, men smått galna barn på IKEA. Nä, ingen Helmer kom med mig hem, men lite annat smått och gott förstås.

Förra veckan röstade ni fram lacket som började på bokstaven C som vinnare i omröstningen. Ett lack som jag har haft stående riktigt länge kan jag säga. Jag tror att det här var med i ett av dom första bytena jag gjorde i vår Lacka - Byt grupp och den startades förra sommaren.

Jag vill först påpeka att China Glaze Beauty And The Beach har lite mer turkos ton än vad jag lyckades få fram på fotona.

Det här lacket har en potential att vara supervacket och ja, det är en vacker färg, men när jag målat på fyra lager och jag ändå känner att jag inte är supernöjd med opaciteten då tappar ett lack sitt intresse för mig hur fint det än må vara. Det här var faktiskt ganska segt i torktiden också vilket inte gör saken bättre.

Färgen är en härligt blå/turkos som mycket väl kan påminna om vattnet i Medelhavet och den är fin, men som sagt det är skirt och det är något i finishen som stör mig.

Vad säger ni om det här lacket?

Och vad tycker ni att jag ska visa nästa vecka? Röstning under bilderna som vanligt.
Late post today I have spent the day with my mom and my absolutely gorgeous, but somewhat crazy kids at IKEA. Nah, no Helmer came home with me, but some other stuff of course.

Last week, you voted on the polish that started with the letter C as the winner of the vote. A polish that I've had standing a really long time. I think this was in one of the first swaps I made in our Lacka - Byt group on Facebook and that group started last summer.

I should first point out that China Glaze Beauty And The Beach has a little more turquoise tone in it than what I managed to show on the photos.

This polish has a potential to be super beautiful and yes, it is a beautiful color, but when I painted on four layers and I still feel that I'm not super happy with the opacity that makes a polish loose some of it's interest for me. This also had a pretty loong drying time too which does not make things better.

The color is a beautiful blue / turquoise that may well recall the waters of the Mediterranean and it is fine, but like I said it's sheer and it's something in the finish that bothers me.

What do you think of this polish ?

And what do you want me to show next week? 

20 kommentarer :

 1. so beautiful and glowy, but 4 coats?? ugh... I'll pass =)

  SvaraRadera
 2. Fin färg, tråkigt att det krävs så många lager. /Sara

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det blev liksom lite tråkigare bara för att det tog så många lager.

   Radera
 3. Nja, det saknas lite tryck i den för att det ska bli en ordentlig fullträff. Synd för lacket har potential.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lite mer studs och lite mindre vnl så hade det varit underbart.

   Radera
 4. Wow, I really like that. Great colour!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. It's good, but I think it was to sheer for me.

   Radera
 5. Gud så snyggt, jag älskar det! Men sen så är jag lite svag för sånnahär blåa lack med. :)

  SvaraRadera
 6. Fin turkos, men just turkosa skimmerlack har jag så många att jag har svårt att motivera köp av flera.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, någonstans så börjar man ju ändå känna sig lite mättad faktiskt.

   Radera
 7. Svar
  1. Jag också! Älskar att kolla statistiken på vilket lack folk röstar på.

   Radera
 8. Can I take a swim please, right now :)
  It's gorgeous!

  SvaraRadera
  Svar
  1. It might be a bit cold to take a swim right now ;)

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!