torsdag 23 maj 2013

Isadora - Iron Lady


Då var det dags för veckans svensk och den här veckan så blir det ett av lacken som var med i omröstningen som jag hade förra veckan nämligen Isadora Iron Lady.

Jo, jag vet att många tycker att den där magnetlackstrenden är över och det kan jag väl till viss del hålla med om, men jag testa ju aldrig när det var poppis så jag gör det nu istället och faktum är att jag tycker det är riktigt kul att leka med magneten!

Iron Lady är ett mörkt lila lack som när man använt magnet över får streck i ljusare lila. Jag gillar verkligen djupet som blir i magnetlacken. Nästan lite 3D effekt. Sen får det vara hur ute det vill!

Formulan på det här var lite tunnare än på magnetlacket från L.A Girl som jag provade. Eftersom tanken är att man bara ska måla ett lager så får det bli ett väldigt tjockt lager. Problemet som jag upplever med dom här är att jag har ganska välvda naglar vilket gör att mönstret inte blir lika framträdande över hela nageln. 

Nå, vad tycker ni. Är det här helt ute eller är det faktiskt fortfarande lite snyggt?It's time for this week's polish from a Swedish brand and it's one of the polishes from last weeks poll that didn't got the most votes from you. Isadora Iron Lady.

Yes, I know that many think that the magnetic polish trend is over and I can partly agree with that, but I never tried  when it was trendy so I do it now instead and in fact I think it's really fun playing with the magnet!

Iron Lady is a dark purple polish that turnes into a lighter purple when you have used the magnet. I really like the depth that becomes in these magnetic polishes. Almost a little 3D effect. For me this is still fun no matter how gone the trend might be.

The formula on this was a bit thinner than the magnetic polish i tried from LA Girl. As the idea is that you should just paint one layer it has to be a very thick layer of this. The problem that I experience with this is that I have quite curved nails causing the pattern not to be as prominent over the entire nail.

Well, what do you think. Is this completely out or is it actually still a little neat?

24 kommentarer :

 1. Jag gillar magnetlack fortfarande!

  SvaraRadera
 2. I never wear mine any more - but since the companies still brings in new magnetic collection, there must be a market for them...

  SvaraRadera
 3. Jag gillar djupet som är även om det är "ute". Jag använder dock precis det jag känner för, vare sig det är "ute" eller "inne" :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det gör jag också, höstfärger på sommaren och tvärtom osv.

   Radera
 4. Jag kan gilla det till viss del, det blir ju ett fint djup i som du säger. Sedan så var det där en väldigt snygg färg. :-)

  SvaraRadera
 5. Nej, jag gillar inte detta såvärst.. provade från Lancôme kanske 2007? Tröttnade omgående tror jag...

  SvaraRadera
 6. Jag har svårt för magnetmönstren för de ger en obehaglig 3D känsla, som att naglarna är vågiga. Men färgen är fin.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det här är nog den enda 3D effekten som jag gillar :)

   Radera
 7. Jag har aldrig känt mig sugen på att prova för själva nagellackets skull. Är inte så förtjust i effekten. Men jag är lite sugen på att kolla hur det funkar. Kul teknisk grej, liksom. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är nog det jag tycker är kul också. Just att det faktiskt funkar att sätta en magnet över ett lack för att skapa mönster.

   Radera
 8. Jag tycker faktiskt att det är lite roligt fortfarande! Kanske skall testa mitt igen :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vill absolut testa med olika magneter för att se vilket som ger bäst effekt.

   Radera
 9. Jag har inte heller riktigt använt mina lack när det var "inne", känns som att det liksom flög förbi för mig! Så, jag gillar det nog ändå fortfarande. Finns värre trender som iaf vissa företag fortfarande ser som "inne"... typ de nya pastell-graffiti från Isadora, inte min grej.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hu ja, pastell graffitin är inge inge vidare!

   Radera
 10. Har inget emot konceptet av magnetnaglar, mest bara förbannad på att jag fortfarande inte har lyckats själv;)

  SvaraRadera
 11. I don't think it's out. I only own one magnetic polish myself, and I haven't even tried it yet, but I think it looks okay :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. I think it's a fun kind of nailart. I liked sitting and fixing with that magnet.

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!