onsdag 15 maj 2013

Grön Onsdag - Isadora Atlantis

Idag är det Karins Gröna Onsdag och denna veckan har jag lyckats få ihop det och är med. 

Lacket jag visar går även ihop med min intention att varje vecka försöka visa ett lack från ett svenskt märke. 

Isadora Atlantis kommer från vårkollektionen Aquatic och är ett riktigt härligt turkosgrönt lack som tyvärr ser lite blekare ut än vad det är på mina bilder. Makens kommentar var: Det där var ju diskret och bra....

Jag brukar tycka att Isadora har suverän formula, men den här gången blev jag faktiskt lite besviken. Lacket såg ganska strimmigt och fult ut till och med tredje lagret. Det här fixade till sig riktigt bra med topplack på också, men det var som sagt lite knepigt. Torktiden var däremot inte knepig. Japp, jag tänker nämna att jag tycker om borsten.

Det här är en färg som jag gillar skarpt och kan tänka mig hur fin den är om man är lite brunbränd framåt sommaren (jo, men visst önska kan man ju alltid..). Today is Karin's Green Wednesday and this week I managed to get it together and join.

The polish I'm showing is also linked to my intention that every week try to show a polish from a Swedish brand.

Isadora Atlantis comes from the spring collection Aquatic and is a really lovely turquoise green paint, which unfortunately looks a little paler than it is at my pictures. My husband's comment was: Well, that was subtle and discrete ....

I usually find that Isadora has supreme formula, but this time I was actually a little disappointed. The polish looked quite streaky and ugly until I applied the third layer. It evend out  really well with top coat on though, but it was as I said a bit tricky. The drying time, however, was not tricky at all. Yep, I'm going to mention that I like the brush.

This is a color that I like a lot and imagine how nice this will be when you hasve gotten a little tanned (I'm allowed to dream, right!).

16 kommentarer :

 1. Det er en oerhört snygg grön!!

  SvaraRadera
 2. Jag har också det här och gillar det skarpt! Jag visar också ett från den här kollektionen idag, måste bara ta mig upp ur sängen och fota ;) Men funderar på vad Isadora har börjat blanda ner i sina lack för fy f*n vad vissa av dom luktar äckligt. Första gången jag kände det var med Silk road.. Nu senast med flera i Aquatic :(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tänkte faktiskt också på det där med lukten, men funderade på om det var jag som inbillade mig.

   Radera
 3. En till som visar detta lack, komiskt...:-)
  Tycker som sagt att det är en läcker färg...:-) Som du säger blir det ännu snyggare i sommar med brunbrända händer...:-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är superläckert och visst är det lite komiskt att både jag och Pamsan lyckats pricka in samma dag :)

   Radera
 4. Intressant att vi har så olika uppfattning om formulan. :) Borsten gillar jag lika mycket som du så där har vi samma åsikt. Färgen är så härligt knallig. Löves it. :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Färgen är verkligen helt underbar och jag ska minsann testa igen.

   Radera
 5. Jag upplevde nog färgen som knalligare än vad dina bilder visar. Tyckte verkligen den "poppade" mot min hudton.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den är knalligare, men hur jag än gjorde så lyckades jag inte fånga det bra på bild :(

   Radera
 6. Det här är verkligen en superhärlig färg!

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!