fredag 10 maj 2013

Holofredag med Different Dimension - Whatever

Är ni lediga den här klämdagen? Lyckos er i så fall, för det är inte jag. Nejdå, det blir jobb och sen massage.

Detta hindrar ju dock inte mig från att delta i Kerstins Holofredag och det med ett lack som jag köpte i min första beställning från Edgy Polish. Ett lack som jag har haft på naglarna i fyra dagar. Det ni, det säger lite om hur mycket jag gillar det.

Lacket är Whatever från Different Dimension ett nytt märke för mig. Ett ganska klarlila lack med holoeffekt i. Inte så stark dock, men ack så fin. Det här är verkligen en lila nyans som jag tycker om. Glad och pigg på något sätt.

Formulan på lacket var mycket trevlig. Jag har i och för sig tre lager, men som vanligt så snålade jag lite i början. Tror nog att man kan ha bara två. I alla fall på lite kortare naglar.

Det här lacket tillhör en kollektion som heter 80's baby och som ni förstår så består hela kollektionen av glada 80-tals färger. Finns en del andra av dom lacken som jag suktar lite efter också.

Understa bilden visar lacket i skugga.
Today I am participating in Kerstins Holofriday with a polish that I bought in my first order from Edgy Polish. A polish that I've had on my nails for four days. That my friends says a lot on how much I like this!

The polish is Whatever from Different Dimension a brand that is new to me. A fairly clear purple polish with holoeffect. Not so strong though, but oh so nice. This is really a purple hue that I like. It's a Cheerful and happy color.

The formula of the polish was very nice. I have (as usuall) three layers, but this could be avoided if you take a little more polish in each layer. I think you could do with only two layers then. Especially if you have shorter nails. 

This polish is part of a collection called 80's baby and as you can imagine the whole collection is filled with bright and happy '80s colors. There are a few other of them that I feeel like I want in my stash.

Bottom image shows polish in shade.

33 kommentarer :

 1. Åh vilken härlig färg! Verkligen ett sommarholo :-)

  SvaraRadera
 2. Underbar färg! Måste skaffa något av lacken från den här kollektionen!

  SvaraRadera
 3. Jag har den orangefärgade och det roliga med den var att jag i flaskan såg det grå spectraflairet som delvis inte blandats ut med lacket men på naglarna såg jag inte tillstymmelsen till holo och bestämde att jag sett fel i flaskan och att det var silverskimmer. ;D
  Jag gillade dock lacket, det var en snygg orange. Lila och jag måste hitta helt rätt för att jag ska gilla det.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den där flaskan låter skum! Fast jag har sett det oranga och det är jättefint. Är lite sugen på att skaffa det. Näe, det här är nog inte Sminkan lila utan desto mer Helena lila :)

   Radera
 4. Inte heller ledig denna klämdag, sitter på jobbet och väntar in att det ska börja hända något. Än så länge finns det inte mycket att göra...

  Ser väldigt fint ut, härligt med så färgstark lila:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi hade desto mer att göra på jobbet. Lite oväntat, men det var fullt ös.

   Den här lila är så underbar tycker jag.

   Radera
 5. I couldn't have said it better myself LOL - my thoughts exactly: "Ett ganska klarlila lack med holoeffekt i. Inte så stark dock, men ack så fin."

  SvaraRadera
  Svar
  1. Exactly! Lot of the holos that I love the most doesn't have a great holoeffect in them but they are great even in the shadow.

   Radera
 6. Nej, nej , nej! Inte bra det här. ;) Det var ju ursnyggt och jag klarar inte av att ha fler lack på önskelistan. Underbara bilder dessutom.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Alltså det här lacket är helt klart värt att sätta upp på önskelistan!

   Radera
 7. Både snygg färg, och det där färgglittret som inte är skimmer. Gillar det.

  SvaraRadera
 8. What a great purple - I may have to add that to my growing wish list :D

  SvaraRadera
 9. Snygg lila färg, man förlåter att holo't inte är totalsprakande pga färgen nästan. :P

  SvaraRadera
 10. Åhhh guud så snyggt! Ett nytt märke som jag måste testa. Underbar lila. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är klart du måste testa något från Different Dimension. Suveränt trevlig formula.

   Radera
 11. Vilken härligt aggrolila färg! Man blir glad av den! :-)

  Och massage efter jobbet låter ju sjysst! Själv har jag turen att ha klämdag. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den där massagen satt inte helt fel vill jag lova ;)

   Och lacket, tja, det är bara helt underbart.

   Radera
 12. Fantastiskt fint och somrigt! Det här skulle jag kunna tänka mig. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag älskar det och tror nog att du skulle gilla det också.

   Radera
 13. Vilken underbar lila! Det här blev jag allt sugen på =)

  SvaraRadera
 14. Riktigt fint! Snygg lila färg!

  SvaraRadera
 15. Det var en jättesnygg lila färg, verkligen glad och 80-tali, det är underbart när lack med holo i sig även har såhär starkt grundfärg.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det härligt med den här typen av härligt klara neoner.

   Radera
 16. This is a very pretty polish!

  SvaraRadera
 17. Så snyggt! Färgen är fantastisk!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kanonsnyggt är vad det är! Känner mig som en värdig deltagare den här veckan :)

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!