lördag 11 maj 2013

Ert Val / Readers Choice! The Hungry Asian - Ida Rose

Idag ska jag försöka åka och inhandla kläder till grabbarnas stundande konfirmation och student. Önska mig lycka till! Klädköp är inte min favoritsysselsättning precis.

Den här veckan var det ju inte så spännande att följa omröstningen kan man säga. Lacket som vann ledde så överlägset så dom andra två hade aldrig någon chans.

Vinnaren är: The Hungry Asian - Ida Rose ett vackert orange lack med blåa, gröna och lila glitter i. Ett lack som jag trodde att jag skulle tokälska och jag tycker verkligen att det är fint, men av någon anledning så klickar det inte helt. Missförstå mig rätt jag tycker väldigt mycket om det, men inte tillräckligt för att det ska hamna på min favoritlista kanske.

Däremot så tycker jag att det var en ren fröjd att lacka med det. Gled smidigt över nageln och glittren spred sig väldigt bra också. Jag har ett lack till ifrån märket som ska bli kul att testa och jag kan absolut tänka mig att köpa mer Hungry Asian lack i framtiden. Jag har tre lager på som torkade fint. Över det hela har jag ett lager av Poshé.

Om ni är nyfikna på märket kan man köpa det direkt från The Hungry Asians Etsy shop. Märket är förresten skapat av en tjej som heter Kae.

Och som vanligt hittar ni en ny omröstning under bilderna. Den här gången har den yngste avkomman valt ut ett lack som han vill att ni ska rösta på och två till. Vi får väl se hur det här går.

Last poll wasn't that exciting to follow. Why? Well because the polish that won got so many votes that the other two had no chance.

The winner is: The Hungry Asian - Ida Rose a beautiful orange cremepolish with blue and purple glitter in. A polish that I thought I would love so much and I really think it's fine, but for some reason it did not quite click. I will definitely keep it in my collection, but I don't think it will end up on my list of favorites actually.

However, I think it was a joy to paint with it. I was very smooth to apply and the glitters spread very well. I have an other polish from the brand that will be fun to try and I can definitely see myself buying more Hungry Asian polishes in the future. I have three layers on which dried nicely. Over it all, I have a layer of Poshe.

If you are curious to try this brand, you can buy it directly from The Hungry Asians Etsy shop. The label is created by woman named Kae from the US.

And as usual, you will find a new poll under the pictures. This time, the youngest offspring selected a polish that he wants you to vote for, and two more. We'll see how this goes.

14 kommentarer :

 1. Såg fint ut på dig men orange funkar så dåligt på mig själv tyvärr..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vissa färger är ju så. Att man gillar dom väldigt mycket på andra, men på en själv ser det helt fel ut.

   Radera
 2. Så snygg!! Börjar mer och mer älska oranga lack. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är en så glad och pigg färg. Härlig nu på våren tycker jag.

   Radera
 3. Hihi, jag blir så fnissig varje gång jag ser det här lacket. Egentligen utan anledning men eftersom Ida Rose är en välkänd forumist på MUA och bloggare så blir det liksom lite kul med lacket. Ungefär som om man skulle ha ett lack som hette Nailtastic eller Lacky Corner. Jag vet inte, jag är lättroad. Hon är alla fall trevlig så det är ju bra. :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Undrar om det inte är henne som lacket är döpt efter? Det står i alla fall att det är en kund som bett Kae att göra det här lacket. Nu började ju jag fundera på hur ett Lacky Corner lack skulle se ut...

   Radera
 4. Vilket läckert lack! Men det kanske hade varit ännu snyggare om glittren var lite, lite större så man såg färgerna bättre.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag gillar i och för sig att glittren är små, men jag tror att det räckt med en färg på dom.

   Radera
 5. It's gorgeous - it reminds me of fruit and fruit seeds....

  SvaraRadera
  Svar
  1. I got curious, what fruit looks like this? Only joking with you. I get what you mean :)

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!