torsdag 2 maj 2013

Darling Diva Polish - Dirty Deeds

Dags att visa ännu ett av lacken från Darling Diva Polish Back In Black kollektion.

Dirty Deeds är ett jellylack med svart/grå bas och sen massa lila och magentafärgade glitter i olika former. Jag är ju normalt sett inte en fan av jellys och har när jag visat dom andra AC/DC lacken haft underkläder under, men den här gången tänkte jag testa utan och se där ja! Det gick ju hur bra som helst med det här lacket.

Fyra lager sen har det täckt riktigt bra. Torktiden var ok tyckte jag. Lite pillande för att få det jämt och för att få glittren att hamna lite spritt på nageln var det.

Jag gillar det här lacket väldigt mycket, men inte lika mycket som dom andra två jag visat tidigare faktiskt. Jag hade nog förväntat mig att det här skulle bli favoriten, men det blir ju inte alltid som man tänkt sig.


Time to show another of the polishes from Darling Diva Polish Back In Black collection.

Dirty Deeds is a jelly-coat with black / gray base and then lots of purple and magenta glitter in various forms. I'm not normally a fan of jellys and when I showed the other AC / DC polishes I had underwears to them, but this time I thought I would test without and I think it went really well.

I have four layers onf for acceptable coverage. The drying time was ok I thought. It's a little tricky to get it even on the nails and you also have to work with it a bit to make the glitter spread ok over the nail.

I like this color very much, but not as much as the other two I have shown earlier in fact. I guess I was expecting that this would be the favorite, but things dont always turn out the way you thought it would. 

19 kommentarer :

 1. Näee... nu smäller jag av, av snygghet - igen! (och av ha-begär, haha)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det där ha-begäret är ett jobbigt syndrom. Tro mig! Jag vet!

   Radera
 2. Snyyyyyggt! Namnet är dock det bästa. :D

  SvaraRadera
 3. Läckert!! :) Jag gillade också namnet!

  SvaraRadera
 4. Jag älskar Dirty Deeds! Den kan nog vara min favorit ur kollektionen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag gillar Highway to hell bättre än det här faktiskt.

   Radera
 5. This one's amazing! Thus proving that everyone's tastes are different, I think this one's my favorite ;) Love the song, too, tee hee ;)

  SvaraRadera
 6. Vackert lack, men jag stör mig lite på den stora hexan långfingernageln som ser ut att sticka ut? Eller är det bara som det ser ut?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det stämmer att den stack ut. Skulle nog puttat in den lite till på nageln. Jag har ganska välvda naglar så dom lite större glittren sitter inte alltid så snyggt på mig.

   Radera
 7. Detta var ett jättesnyggt lack, såg riktigt djupt och vackert ut. Imponerande att det var så pass täckande, fyra lager är ju helt okej att applicera.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag var också väldigt nöjd med täckningen på det.

   Radera
 8. Hur vackert som helst! Det här är nog min favorit i kollektionen.

  SvaraRadera
 9. Åh, vilka fina bilder på ett superfint lack. Jag är SÅ glad att jag klickade hem det från Darling Diva när de hade 30% på sina lack :)

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!