måndag 20 maj 2013

NCLA - Rodeo Drive Royalty

Idag ska jag visa er ett lack från ett märke som jag aldrig testat förut. Märket heter NCLA och jag har köpt det via Nailmail där det varit månadens märke. Om jag har förstått det hela rätt så är det här ett märke från Kalifornien, USA där ägaren är svensk eller åtminstone har svenska rötter.

Och jag måste säga att jag är imponerad. Det här är ett "vanligt" krämlack, men oj vad bra det var att måla med! Det flöt på smidigt som bara den och torkade fort som bara den också. Jag har två lager på och det ska man nog inte behöva mer än heller.

Färgen är en mörk röd nästan lite vampig sak. Helt underbar. Jag gillar ju i och för sig rött lack, men det jag gillar med det här är att det inte är så skrikigt utan lite mer dämpat. Jag trivs så himla bra i det här. Visst det är inget unikt, kan tänka mig att dom flesta lite större märkena har något liknande, men jag tror inte att jag sen tidigare har det i min samling.

Jag har ett till NCLA att testa och jag kan mycket väl tänka mig att fylla på min samling med fler från märket.

Färgen är mest verklighetstrogen på flaskbilden tycker nog jag. Alltså lite mörkare än på dom andra bilderna.


Today I'll show you a polish from a brand that I never tried before. The brand name is NCLA and I bought it through Nailmail where it last month's brand. If I have understood correctly, this is a brand from California, where the owner is Swedish or at least have Swedish roots.

And I must say I'm impressed. This is a "regular" cream lacquer, but oh how good it was to paint with! Everything went very smoothly and it dried really fast as well. I have two coats on and that is what is necessary.

The color is a dark red almost a little vampy thing. Absolutely lovely. I like red polishes a lot, but what I like about this is that it's not so in your face red, but a little more subdued. I love having this color on my nails. Ok it's not unique, can imagine that most of the bigger brands have something similar, but I don't think I have anything like it in my collection.

I have another NCLA polish to try I can very well imagine to extend my collection with more from this brand.

The color is most accurate in the first picture with the bottle. A bit darker as you can see than on the other pictures.


24 kommentarer :

 1. Det där för mig är ett riktigt blodrött lack! =) Fint!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mycket bra beskrivet. Blodrött är precis vad det är och helt underbart fint.

   Radera
 2. Finfint! Alltid roligt med krämlack som är lätthanterade.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är helt underbart med smidiga krämlack. Suveränt till olika nailarts också.

   Radera
 3. Nu blev jag nästan lite ledsen över att jag missade slutdatum på NCLA. Men vad att göra när man är lite lackutbränd...
  Det där var fint som 17 i varje fall.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kan ju vara så att det dyker upp några i Nailmails överskottshop också.

   Radera
 4. I've eyed this brand as well, but haven't bought any of them yet. I love this dark red!

  SvaraRadera
 5. Riktigt snyggt måste jag säga. Jag hoppade över NCLA då jag inte kunde övertyga mig om att jag behövde lack från märket. :) Har för många andra på önskelistan. Kan dock inte förneka att jag är nyfiken.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och jag hade nästan ångest för att jag köpt så dyrt krämlack, men nu ångrar jag mig absolut inte.

   Radera
 6. Inte min färg men kul med nya märken:)

  SvaraRadera
 7. Läckert! Jag gillar såna där klassiskt vampigt röda lack även om det är sällan de hamnar på mina naglar. (Det finns ju så många fina gröna lack också! :-))

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag älskar ju rött, men använder det alldeles för sällan.

   Radera
 8. Supersnyggt! Jag älskar sådana här mörka röda.

  SvaraRadera
 9. Snyggt. Riktigt fint och klassiskt snyggt som funkar till allt!

  SvaraRadera
 10. Jag gillade borsten väldigt mycket också, det glömde jag skriva i min egen post.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det skrev ju inte jag heller, men den var väldigt bra.

   Radera
 11. Snyggt! Jag gillar den blodröda nyansen. Jag visar NCLA idag med och är också jättenöjd med märket så här långt :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag såg att du hade köpt massa mer än mig och jag ångrar mig nästan lite att jag inte köpte flera.

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!