måndag 6 augusti 2012

Gissa lacket?

När jag för ett tag sedan fick min beställning från Llarowe så var det ett av Scratch n dent lacken som hade läckt rätt mycket. Jag mailade Llarowe egentligen bara för att tacka för att dom packar så fantastiskt bra så att inget av dom andra lacken hade så mycket som en droppe på sig.

Jag fick till svar att dom skulle skicka ett nytt och även om det gick bra med ett helt annat lack också sånt där etiketten blivit skadad. Självklart tyckte jag att detta gick bra och idag kom paketet.

Lacket är jättefint, men det är ingen etikett alls! Jag har mina aningar om vad det är för något, men jag tänkte ni kanske kunde hjälpa mig att gissa och se om jag tänker rätt.

Så mina vänner vad är det här för lack?
When I some time ago got my order from Llarowe it was one of Scratch n dent the polishes that had leaked a lot. I emailed Llarowe really just to say thanks because they pack so fantastically well that none of the other nail polishes had so much as a drop on them.

I was told that they would send a new, even and asked if it went well with another of the schratch n dent polishes that is one were the label is damaged. Of course I agreed to that and today the polish was delivered.

The polish is very nice but there is no label at all! I have my suspicions about what it is for polish, but I thought maybe you could help me to guess and see if I think right.

So my friends, what is this?

6 kommentarer :

 1. Fint var det och det känns bekant men jag har inte en aning!

  SvaraRadera
 2. It could be Girly Bits: Arctic Sunrise. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. I was thinking Girly Bits Stormy skies.

   Radera
  2. Det tänkte jag också, Stormy Skies...

   Radera
 3. Jag har absolut ingen aning om vad det är för lack, men det var i alla fall väldigt fint!

  SvaraRadera
 4. Det är nog Stormy Skies. Mitt favoritlack från Girly Bits.

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!