torsdag 9 augusti 2012

Nu har jag köpstopp!!

Har fått hem det sista av dom lacken som jag beställt. Tyvärr så hade bägge lyckats hamna i tullens klor, men det är ju bara att betala och tänka på alla som inte hamnat där!

 China Glaze Man Hunt och Exotic Encounters. Misa Grey Matters och Like it like that                    

Zoya Fei Fei, Daul, Song Evvie, Monica och Natty

Plus en glad liten överraskning från Llarowe. Jag vann i deras Giveaway som fanns på Facebook. Ett Ozotic 532 dök ner i lådan idag. I och med senaste tidens inköp varit ganska massiva så får jag hålla mig i skinnet och försöka ha köpstopp ett litet tag framöver! Får se hur det går...


Got home the last of them paint that I ordered. Unfortunately, both had managed to end up in the Swedish customs claws, but it's just to pay and to think of all the other shipments that haven't ended up there!

This ones plus a happy little surprise from Llarowe. I won in their giveaway that were on Facebook. A Ozotic 532 was in my mailbox today. Since the recent purchases have been pretty massive I do need to try to keep myself from buying anoymore for a while. Will se how that will work!

7 kommentarer :

 1. Åh, Like it like that! Den älskade jag så himla mycket! Vore kul att höra vad du tycker om den. :-)

  SvaraRadera
 2. Like it like that är jag också sugen! Å andra sidan borde även jag slå till på ett köptstopp istället...

  SvaraRadera
 3. Wow! Bara fina lack där. Välkommen till köpstoppklubben. :) Fast...jag kunde inte låta bli ett paket med lack på HM idag. Men bara det...sen inget mer på ett tag.

  SvaraRadera
 4. Vilka fina lack! Jag borde nog för den delen följa ditt exempel och införa köpstopp, jag med. Det vore ju trevligt att hinna använda lacken mer än en gång, faktiskt! ;-)

  SvaraRadera
 5. Haha, good luck with constraining yourself from buying!! I lost that battle long time ago!!!
  I would love to see Misa Like It Like That!

  SvaraRadera
 6. Misa-lacken hoppas jag du kommer gilla, det gjorde jag:)
  Några av Zoya-lacken väntar jag på, otåligt;) köpstopp ja....man borde kanske?

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!