onsdag 29 augusti 2012

Kaktus med pilar....

För ganska länge sedan skrev jag i ett inlägg att jag i fortsättningen inte skulle låta mina barn välja mönster till stamping. Glöm vad jag sa!

Idag fyller min underbara, härliga, glada, roliga, sociala son 18 år och då tyckte jag att jag skulle vara snäll och låta han bestämma vad som skulle sitta på mina gaddar när vi åker och spelar bowling och går och äter lite gott för att fira. Släkten kommer i helgen. Återigen betvivlar jag klokheten i detta.

När man får hem sina nya plattor och tittar igenom mönstren så är det alltid vissa grejer som man funderar på vad dom tänkte på egentligen när dom bestämde att ta med just det mönstret. På mina MASH plattor så finns det just en sån grej. En kaktus med trianglar i eller som barnen säger pilar. Varför?

Just det här mönstret har killarna gått och tjabbat om så fort jag ska fixa något nytt. Dom har till och med gjort egna små sånger, så när jag frågade min nu myndige son så var svaret självklart: Kaktus med pilar eller inget alls.

Som den snälla mamman jag är så blev det ju givetvis som han önskat. Jag har använt 3 lager av Zoya Minka som bas och till stampingen tog jag återigen A-England Dragon. Mönstret kommer från MASH platta nr 30.

Grattis på 18-års dagen älskade unge!

For quite some time ago, I wrote in a post that I would not let my children choose patterns for stamping anymore.  Forget what I said!

Today is my wonderful, beautiful, happy, fun, social, sons 18th birthday and then I thought I'd be nice and let him decide what was going to sit on my fangs when we go and play bowling and eat something nice afterward to celebrate. The rest of the family will be here in the weekend. Again I have to doubt the wisdom of this.

When you get home new plates and look through the patterns, it is always some stuff that makes you thinking about what they thought about when they decided to take that particular pattern. On my MASH plates, there is just such a thing. A cactus with triangles or as the kids say arrows. Why?

This particular design has stucked in the boys heads and the guys goes on about it as fast as I should fix something new on the nails. They have even made ​​their own little songs, so when I asked my son what to wear on his birthday the answer was obvious: Cactus with arrows or nothing at all!

As the good mother I am I let him have his way. I used 3 coats of Zoya Minka as a base and again I took  A- England Dragon for the stamping. The pattern comes from MASH plate No. 30.

Happy 18-year anniversary my beloved kid!

22 kommentarer :

 1. Alltså nä.. jag är skeptisk :-D Mer roligt än snyggt ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja inte är det direkt snyggt, men vad gör man inte för sina barn :)

   Radera
 2. Coolt! Margaritas, chili och mojo kommer jag att tänka på ;)

  SvaraRadera
 3. Ja det var ju lite underligt att sätta in pilarna där... Undrar om de tyckte det såg ofärdigt ut med bara en kaktus så de skulle klämma in nått mer, eller om det ska symbolisera taggarna på nått futuristiskt sätt :p

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mycket underligt och jag kan lova att det finns fler underliga mönster på dom där plattorna!

   Radera
 4. Känns som typ ett gammalt TV-spel eller nåt. grafiken där kan ju ibland vara minst sagt fantasifull;) Men har barnen önskat så har barnen önskat!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kanske därför han gillar dom. Gamla tv-spel används flitigt i det här huset. Lite Super Mario aktigt kanske.

   Radera
 5. Ja, fast det blev inte så farligt som jag trodde ändå. Du målade upp det så hemsk. Känns lite tex-mexigt som kerstin skrev.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kunde blivit mycket värre, men jag förstår i alla fall inte varför pilarna är där!

   Radera
 6. Jag gillar kaktusen men pilarna förstår jag ej. Skulle passa perfekt till taco-kväll och mojitos dock :)

  Min unge är nu 4 månader och är inte så imponerad av nagellack ännu. Men jag bävar inför dagen han inser att lådor kan öppnas och då i synnerhet helmer-lådor...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oh, vilken dröm för säg en ettåring att tömma en hel Helmer ;)

   Radera
 7. Haha, lite udda mönster, men det blev riktigt snyggt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Klart udda och som sagt det blev bättre än jag förväntat mig. Även om jag troligen inte kommer att använda mig av det igen.

   Radera
 8. Galet mönster men snyggt utförande.

  SvaraRadera
 9. Vilka härliga barn du har :) Annorlunda naglar, men kul :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dom är härliga mina små gryn som nu kanske måste kallas för stora gryn.

   Radera
 10. Happy birthday to your son! :)
  And I totally agree: I can't figure out what they were thinking either. And there are quite a lot of weird designs on the stamping plates :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. It's so many of the designs that you will never use when you have bought a whole set of stamping plates.

   Radera
 11. I really like how your mani turned out! The cactus pattern is adorable :)

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!