lördag 18 augusti 2012

Nfu Oh 69

Det blev visst blått lack idag igen, men det gör ju inget när det jag ska visa idag är så strålande vackert!

 Nfu Oh 69 är ett blått lack som jag har svårt att säga exakt vilken blå färg det har. Ibland är det isblått ibland nästan svartblått. Det jag vet säkert är att det är packat med massa silver skimmer.

Helt underbart i mina ögon och som vanligt så har jag då ändrat mitt blåa favoritlack!

Det här var enkelt att applicera. Formulan och penseln var mycket trevlig och det räcker med två lager för täckning. Torktiden var helt normal. Jag toppade med ett lager Poshé.

När köpstoppet är över får det nog bli mer Nfu Oh.Ok, it's another blue polish today,  but I don't care because this is such a beauty!
 

Nfu Oh 69 is a blue polish that I find it hard to say exactly what blue color it has. Sometimes it's ice blue sometimes almost black blue. What I know for sure is that it is packed with lots of silver shimmer.

And of course this change my favorite blue again!

This was easy to apply. The formula and the brush was very nice and you only need two coats for coverage. The drying time was completely normal. I topped with a layer Poshé.
 

I want to buy more of Nfu Oh when I'm allowed to buy new stuff again.

12 kommentarer :

 1. Min favorit bland blåa foil-lack! Tycker det är svårt att fånga dess ljuvlighet på bild. :-)

  SvaraRadera
 2. Gud så vackert! Efter vad jag sett på bild påminner det om ett ljusare China Glaze, Dorothy? RIktigt vackert på dig i alla fall.

  SvaraRadera
 3. Riktigt vackert! :)
  Jag tycker inte det påminner alls om Dorothy who?. Det är ju ett glitterlack som är mycket mörkare :) Men det är ju bara enligt mig ;)

  SvaraRadera
 4. Spännande nyanser de fått till i det lacket:)

  SvaraRadera
 5. omg that is an amazing foil..must have it!

  SvaraRadera
 6. What a great blue!
  I'm glad to hear about the drying time, because the Nfu Oh polishes I have all dry ridiculously slowly :)

  SvaraRadera
 7. Den här hade jag glömt! Jag har den ju och jag gillade den när jag använde den men det har ändå bara blivit en enda gång...

  SvaraRadera
 8. Ojojoj vvad vacker den är! Jag vill också ha den... :)

  SvaraRadera
 9. Det här är ett av mina favoriter när det kommer till blått. Kan varmt rekommendera dess syskon, lila #68 och gröna #70

  SvaraRadera
 10. Det här är ett av mina favoriter när det kommer till blått. Kan varmt rekommendera dess syskon, lila #68 och gröna #70

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!