lördag 11 augusti 2012

China Glaze Man Hunt

China Glaze Man Hunt är ett av lacken från den ganska nyligen släppta kollektionen On Safari.

Man Hunt är allt det där som jag hade önskat att Ride the Waves skulle vara. Ett opakt royalblått härligt lack. Det kan säkert täcka på två lager om man inte snålar, vilket jag gjorde på vissa naglar. Formulan var lite rinnig tycker jag nog, men jag har börjat lära mig att hantera China Glaze ibland lite skumma formula. Torktiden var normal och som sagt färgen är ju underbar, klassisk och nästan ett måste!

Jag har ju då tre lager på bilderna och ett något lite för tjockt lager Poshé, måste tunna det.


China Glaze Man Hunt is one of the polishes from the fairly recently released collection, On Safari.

Man Hunt is all the things that I would have liked Ride the Waves to be. An opaque royal blue wonderful color. It can cover in two coats if you do not skimp, as I did on some nails. The formula was a bit runny, I think, but I've started to learn to deal with China Glaze sometimes a bit dodgy formula. The drying time was normal and as I said the color is wonderful, classic, and almost a must!

I have the three layers in the pictures and a slightly bit too thick layer of Poshé, must thin it.

9 kommentarer :

 1. Hej!
  Nu blev jag lite nyfiken. Hur tunnar du Poshe?
  Superfint lack du visar/ Anna i Örebro

  SvaraRadera
  Svar
  1. Anna man får ha speciellt thinner till det t.ex. Seche Restore. Funkar givetvis på alla typer av lack också.

   Radera
  2. Det har jag hemma så det var ju bra. Tack för svaret!

   Radera
 2. Vilken djup och fin blå det där var!

  SvaraRadera
 3. Mycket snyggt! Jag kanske ska ha lack från On Safari ändå...

  SvaraRadera
 4. Detta hat jag vetat att jag behöver sen första gång jag såg det. Det är så fiiiiint!

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!