onsdag 15 augusti 2012

Essie Braziliant

Essie Braziliant är ett av förra årets sommarlack från Essie. Ett orange lack med rosa skimmer i. Jag har inget liknande innan. De flesta oranga jag har är antingen neonaktiga eller mer åt guld hållet.

Skimmret syns inte så tydligt på naglarna, men jag gillar lacket ändå. Ska väl erkänna att det inte är mitt favoritorange, men det är enbart för att jag just nu är lite för inriktad på neonfärger. Smidigt att lacka med, lite strimmigt upplevde jag det, fast det kan även bero på att jag använde Pro White som baslack. Kanske inte det allra bästa. Torkar fort. Tre lager har jag för att få det riktigt opakt. Jag toppade med Poshé som även jämnade ut lacket bra.

Essie Braziliant is from last summercollection from Essie. An orange polish with pink shimmer in. I don't have anything else like it. Most of the orange I have are either neon or leaning more towards gold.

The shimmer dosen't show that much on the nails, but I like the polish anyway. Must admit that it is not my favorite orange, but that is mostly because I'm to much into neons right now. Easy to paint with, a found it to be a bit streaky, but that could be a effect of the fact that I used Pro White as a base coat. Maybe not the best desicion. It dries fast. I used  three layers to get it quite opaque. I topped with Poshé that also smoothed out the polish well.

9 kommentarer :

 1. Riktigt härlig nyans tycker jag! Snyggt.

  SvaraRadera
 2. I don't think I've ever seen an orange with pink shimmer before. Does it make it lean towards coral in real life?

  SvaraRadera
 3. Den här är så fin! Det blev ett av mina mest använda lack förra sommaren.

  SvaraRadera
 4. Det här tycker jag så mycket om. Sån härlig somrig färg.

  SvaraRadera
 5. great color,fantastic for spring/summer

  SvaraRadera
 6. Du har så fina naglar och form ^^, Grymt vackert orange lack! :D

  SvaraRadera
 7. What a gorgeous orange, looks amazing on you!

  SvaraRadera
 8. I love this!!! but I am on an orange AND neon kick right now, so how can I not? =))

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!