lördag 25 augusti 2012

OPI Planks A Lot

OPI Planks A Lot är ett lack som jag fick när jag beställde en tidningsprenumeration eller om sanningen ska fram beställde jag 3 nummer av en tidning för att få 2st OPI lack.

Man kan nog kalla det ett mellanlila lack, för det är för mörkt för att vara syrénlila och för ljust för att vara mörklila. En fin färg som dessutom passar sig alldeles ypperligt som underlag till diverse stamping. Jag misstänker dock att det här ligger väldigt nära i färg med NYX Between Mauve and Purple som jag också har.

Appliceringen var trevlig. Jag gillar OPI:s breda pensel. Tycker den är smidig att måla med och man får fina kanter med den. Jag la på tre lager för full täckning, men torktiden var riktigt bra så det var inga problem. Över detta har jag ett lager med Poshé.


OPI Planks A Lot is a polish that I got when I ordered a magazine subscription, or if the truth be told, I ordered three copies of a newspaper to get 2x OPI polish.

One could call it a medium purple paint, because it's too dark to be lilac and too bright to be dark purple. A nice color that also fits in quite excellent as the basis for various stamping. However, I suspect that this is very close in color with NYX Between Mauve and Purple that I also have.

The application was nice. I like OPI's wide brush. I think it is easy to paint with and you get nice edges with it. I put on three coats for full coverage, but the drying time was really good so it was no problem. Over this, I have a stock of Poshé.

9 kommentarer :

 1. Haha, jag gjorde likadant...billiga OPI liksom... :-)

  SvaraRadera
 2. Det ser oerhört fint ut på dina naglar! Det är sällan lila krämlack väcker någon stark kärlek hos mig, men jag gillar den lite dammiga känslan i detta.

  SvaraRadera
 3. Haha, så gjorde jag också... Tidningarna ligger fortfarande plastade i sovrummet. Så intresserad är jag av... hm, var det Damernas värld?

  SvaraRadera
 4. Det var en väldigt vårig lila :) Fint.

  SvaraRadera
 5. I know this if off topic but I'm looking into starting my own blog and was curious what all is required to get setup? I'm assuming having a blog like yours would cost a pretty penny?
  I'm not very internet smart so I'm not 100% positive. Any tips or advice would be greatly appreciated. Thanks
  Feel free to visit my web blog :: Sandpoint waterfront FSBO

  SvaraRadera
 6. Färgen var inte alls dum. Jag har ett Colletion2000 som kanske är lite likt också. Dammigt lila liksom. Fast på någon vis vet jag inte om jag passar så bra i endast det, mina händer ser blek ut inbillar jag mig.

  SvaraRadera
 7. Beautiful color!!! And like you, I love OPI brushes, they're so easy to paint with!

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!