lördag 4 augusti 2012

Tillbaka i Sverige med massa nya lack!

Tänk vad en vecka går fort!

Är tillbaka igen efter en riktigt superhärlig semester på Cypern. Normalt sett så brukar jag inte lägga "privata" bilder här på bloggen, men jag måste nog dela med mig med en innan ni får se allt nytt som jag köpt när jag var iväg och som låg och väntade därhemma.

Jag vet att det här inte låter klokt, men jag lider av fiskfobi. Det vill säga att jag har riktig skräck för fiskar vilket kan få mig att få panik i alla möjliga konstiga situationer där fiskar dyker upp på bilder eller i akvarier. I vilket fall som helst så har jag trotsat min egen rädsla och stoppat ner fötterna i ett akvarium för att få fötterna putsade. Kan säga att jag inte tittade ner i onödan och skrek i panik när en följde med upp!

Det här är alltså mina fötter fyllda med fiskar som äter på dom!

Nu åter till ordningen och det som dagens inlägg egentligen skulle handla om. Nämligen allt nytt och kul som tillkommit till min samling :)

Hela China Glaze Bohemian Luster Chrome kollektionen som jag köpte via Ebay låg på mitt köksbord och väntade. Från vänster: No Plain Jane, Swanky Silk, Rare & Radiant, Deviantly Daring, Unpredictable och Want my Bawdy

 Ett märke som jag aldrig sett förut JHS som inte har annat än nummer på lacken nr 15+41 lika illa är det med det om jag tror heter CR det heter 101. Sen två LP lack varav det ena  bara heter 04 och verkar vara från en Limited Edition. Det svart silvriga heter just Silver Black. Alla inköpta på Cypern.

Jag hittade även ett ställe som sålde misa lack för en vettig peng. A Sin Worth Commiting, The Grass is greener on my side, Wine Burgundy och Whising on a star.

Genom ett byte i Lacka - Byt gruppen på Facebook fick jag Glitter Gal Red 3D och Lumene Party On. O.N.E Paris har inget namn och inget nummer. Det hittade jag på ett apotek i Paralimni, Cypern. OPI Go on Green och Planks a lot fick jag via en tidningsprenumeration.

En hel massa nytt som ni ser och mer är på ingående.


A week goes by so fast!

I'ms back again from a really wonderful holiday in Cyprus. Normally, I tend not to put "private" pictures on the blog, but this one I just have to share with you because it was a major step for me. And of course I have a lot of new polishes to show you to.

I know this does not make sense, but I suffer from fish phobia. That is to say that I have a real fear of fish which can make me panic in all sorts of strange situations where the fish show up in pictures or in aquaria. In any case, I have defied my own fears and put my feet into a tank full with fishes to get my feet cleaned. Like a pedicure. Trust me when I say that I didn't look down on what it was eating on my feet! And there were a few panic screams! Especially when one of them decided to stay on my feet when it was time to take them up from the water..
Enough of that the rest of the photos shows the polishes that I bought on my vaccation and the ones that was waiting for me at home.

11 kommentarer :

 1. Vad många intressanta lack du har att visa! Häftig bild med fiskakvariet! Hur bra blev resultatet efteråt?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fötterna blev hur lena och fina som helst. Om man nu inte är så värst rädd för fiskar så kan jag varmt rekommendera det här.

   Radera
 2. Åh så många fina! Finast är ju såklart Bohemian-lacken, men jag blir också nyfiken på Misa Wine Burgundy, den har jag aldrig sett förut.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har Swatchat upp dom flesta på stickor ikväll och Wine Burgundy ser väldigt fin ut måste jag säga.

   Radera
 3. Härligt med så mycket härliga nya lack:) Är ju också med i Lacka - Byt men jag har så svårt för att skiljas från mina lack så det har inte blivit något byte för mig ännu.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har bestämt mig för att försöka att inte hålla för hårt i lack som jag känner mig tveksam till att använda fler gånger, men det är inte helt lätt alltid.

   Radera
 4. Welcome back from vacation, I hope you had a great time! :)
  Nice new polishes - I'm obviously looking forward to seeing them on.

  SvaraRadera
 5. Välkommen hem och vilken härlig lackskörd!

  SvaraRadera
 6. Åh hur verkar China Glaze Bohemian Luster Chrome? Har funderat på att köpa men har bara inte blivit av än ^^ Hoppas du swatchar dom snart :D :D

  SvaraRadera
 7. Vilken fin skörd av nya lack! Och välkommen hem förstås! :D

  SvaraRadera
 8. Good for you for trying to overcome your phobia!!! I personally have a fear of sharks and WILL NOT swim in the ocean!! So I can kinda relate... I can't wait to see swatches from this HUGE haul!!!

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!