söndag 12 maj 2013

Nailart Sunday - Gräsliga Veckan

Angelica det här var nog något av det roligaste och hemskaste tema du kommit på till Nailart Sunday! Ska bli tokroligt att se vad andra visar upp för något. För på något sätt så känns det skönt att det inte bara är jag som fullkomligt misslyckas med sånt här.

Dom allra värsta manikyrerna har jag nog inte ens foton på eller har jag slängt dom. Och jag lovar att det är en hel del misslyckade stamping försök. Marbling försök och annat smått och gott. En av mina allra fulaste som publicerats var bara för ett tag sedan när vi hade Operativsystem som tema. Huh.. Säger jag bara.

Men jag tänker faktiskt visa två manikyrer idag. En som visats här tidigare. Väldigt tidigt i min bloggkarriär. Jag tror helt ärligt inte att det här hade publicerats nu. Så vi börjar väl med en totalt misslyckad stamping som jag gjorde till Alla Hjärtans Dag 2012. Själva grundtanken var ju inte fel, men det blev bara inte bra. Kladdigt och snett och faktiskt riktigt fult.
Angelica this was probably one of the funniest and most terrifying theme you have come up with for Nailart Sunday! It will be hilarious to see what our fellow bloggers will show. For somehow it feels nice that it is not just me who utterly fail like this.

The absolut worst manicures I've done is the ones that I didnt even bother to take photos of. Or the once that I didn't save the photos of. And I promise there is a lot of failed stamping attempts. Marbling trials and other nailarts that failed completely. And one of my most ugly was shown here not to long ago when we had Operativsystem as the theme. Ugh.. That was ugly!

But I'm actually going to show two manicures today. One shown here before. Very early in my blogging career. I quite honestly think that this wouldn't have been published now. So lets start with a total failure stamping I made for Valentine's Day 2012. The basic idea was not wrong, but it didn't turn out good at all. Messy and lop sided and actually really ugly.

Och nu till manikyr nummer två. Watermarbling är inte min starka sida, men jag har blivit bättre och även insett mina svagheter så oftast när jag marblar nu blir det en accentnagel och inte hela handen.

Den här är också från förra året. Meningen var att det skulle bli en påskmanikyr, men det blev mer en påskkladd. Jag gjorde faktiskt två påsk varianter och ingen blev bra.
And now for manicure number two. Watermarbling is not my forte, but I have gotten better and also realized my weaknesses so usually when I marble now it becomes an accent nail and not the whole hand.

This is also from last year. The idea was that there would be an Easter manicure, but it became more of an Easter mess. I actually made two Easter variants and no one was good.

Och som en bonus bjuder jag på en synnerligen osmickrande och ganska misslyckad bild på vår Tonks. Ungarna kallar bilden för Tonks som flodhäst!


And as an extra treat you will today see a very unflattering picture of our Budgie Tonks. As you can see even budgiephotos can be a failure. The kids call this one Tonks as a Hippo!

23 kommentarer :

 1. Undulaten är ju söt :-).

  Det röda ser ut som julbroderier. Och det är ju bara lite snett. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det har du nog rätt i. Det är allt lite julbroderi över det hela.

   Radera
 2. Gräsligt tycker jag inte att det är, men visst jag vet att du kan bättre! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Njae, jag har ju gjort betydligt värre saker, men dom hamnade aldrig på foto...

   Radera
 3. Haha, det ser lite ut som att Tonks kräks! Men det är en söt undulat ändå. Alltid kul att få se bilder på henom.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Stackars lille Tonks det finns absolut inget som förskönar hans utseende på den här bilden! Vet du vad det är han äter? Jo, det är väldigt, väldigt spröda morötter som borde varit kvar i landet ett par veckor till :)

   Radera
 4. Haha... så söt bild på flodhästen Tonks. ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Han är allt bra fin vår lille flodhäst :)

   Radera
 5. Mycket söt flodhäst-pippi :)

  SvaraRadera
 6. Vissa saker blir inte riktigt som man hade tänkt sig.. =) Men watermarblingen tycker jag ser helt ok ut jämfört med mina egna misslyckade försök. Och vad söt Tonks är!

  SvaraRadera
 7. Stampingmanikyren kunde varit väldigt fint om mönstret suttit där det var tänkt. Men jag dömer inte för jag har aldrig lyckats placera en "french tip stämpling" ens i närheten av där den ska vara. Är det någon som skulle lyckas nu så är det du Helena.

  Den gula marblingen är inte heller så tokig, däremot den med lila ut ser ut att vara lite i kladdigaste laget;) Tack för att du delat med dig så jag sluppit stå själv med skämskudden framför ansiktet!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tanken var ju rätt och det hade som sagt kunnat bli riktigt bra. Nu kommer jag dessutom ihåg att jag hade feber när jag satt och pillade med det där. Inte en bra kombo kan jag säga.

   Radera
 8. The red mani with the white hearts is so cute! :D

  ~ Yun

  SvaraRadera
 9. Vilken söt undulat, lite ovanlig vinkel mot vad man brukar se fåglar i bara :) Jag tycker inte att dina nail arts var så gräsliga egentligen, bara inte helt perfekta, men båda marbling och stämpling är ju svårt att få perfekt :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, han liksom låg ner på buren och åt när jag tog det där. '

   Det är väl övning som gäller antar jag och alla är vi barn i början!

   Radera
 10. Hehe... inte så fint, nej ;-)

  SvaraRadera
 11. Jättesöt undulat! Manikyrerna var väl inga höjdare, men såååå illa var de väl ändå inte? Jag gissar att de såg helt ok ut på håll. ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är rädd att dom nog såg rätt kletiga ut även på håll.

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!