söndag 26 maj 2013

Nailart Sunday - Rock

Vilken härlig dag vi har haft! Grabbens konfirmation gick jättebra och att få fira med vänner och familj efteråt är ett privilegium! Både maten och efterrätten verkar varit uppskattade. 

För att matcha min tunika som jag har haft idag hade jag Perfect 28 på naglarna och nu när gästerna gått hem och tröttheten kommit krypande gjorde jag lite snabbt om det till kanske inte så bra rocknaglar som jag hade velat. Orkade helt enkelt inte, men ändå är jag nöjd. För Rock det är nämligen veckans tema i Nailart Sunday.

Jag lyssnar mycket på rock och något som ofta symboliserar rockmusik är konstigt nog kors. Både "vanliga" och ibland uppochner vända sådana. Jag tog helt sonika fram lite stripingtape och gjorde ett kors på ringfingret. Målade över det med ett av mina favoritlack var det gäller att göra gradients med nämligen A-England Bridal Veil. Korset ser nu alldeles vanligt ut eller uppochner vänt beroende på vilket håll man ser fingret ifrån.

Ni får även lite bilder på dukning och mat idag sen kan jag redan nu meddela att imorgon planerar jag att inte posta något. Behöver ha en liten vilodag. Tror jag i alla fall!

What a great day we had! My youngest son have now had his first communion and everything went very well. And to have the privilege to celebrate this with friends and family afterwards is wonderful. Both the food and dessert seems to have been appreciated.

To match my tunic which I've had today I had Perfect 28 on my nails and now, when the guests have gone home and weariness come crawling, I did a quick change to it and made in to Rocknails that is this Sundays theme in Nailart Sunday. Not as good as I had planned but I was simply to tired.

I listen to a lot of rock and one thing that often symbolizes rock music is strangely enought the cross. Both "normal" and sometimes upside ones. I simply took out some stripingtape and made a cross on the ring finger. Painted over it with one of my favorite nail polish when it comes to making gradients with namely A-England Bridal Veil. The cross now looks just plain out or upside down depending on which way you look at your fingers from.

You also get some pictures of the table setting and food we had today. And I can already tell you that tomorrow I plan to not post anything. Need to have a rest day. I think in any case!

29 kommentarer :

 1. Jag ser absolut rock i ditt bidrag och har full förståelse för att du är lite sliten idag:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag måste nog erkänna att jag var ännu mer sliten dagen efter så det här sitter fortfarande kvar nu på tisdagen på naglarna.

   Radera
 2. härlig turkos färg =) och dem ÄR rockiga =D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den turkosa är faktiskt helt underbar och gradienten förstärkte bara färgen på den.

   Radera
 3. Väldigt snyggt! Och rockigt :-)

  SvaraRadera
 4. Sååå läckert, det gillar jag verkligen. Plus för den tunga rockposen! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag gillade verkligen hur dom två färgerna blev ihop. Och det är väl klart man ska ha rockpose ;)

   Radera
 5. Det där såg riktigt gott ut.. jag är en total salladsfanatiker och nu vattnas det i munnen fast jag just käkat!
  Rock on! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tycker det är löjligt roligt att ta foton som det här. Finns så mycket fina färger i det liksom :)

   Radera
 6. Vad ambitiöst att vara med och nailarta en sådan dag. Fast manikyren hade ju funkat genom hela dagen, med korset liksom. :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kände att jag behövde sätta mig ner och sjunka in i mina lackånger en stund när alla gästerna hade gått hem. Riktigt skönt må jag säga :)

   Radera
 7. A beautiful mani - and hand-pose LOL
  And yummi the food looks good - I'm happy you all had a lovely day!

  SvaraRadera
  Svar
  1. We had a wonderful day and I'm so glad that everything went well.

   Radera
 8. I'm so glad that the day went fine! :)

  SvaraRadera
 9. Kors är alltid rätt i en rock manikyr ;) Snygga färger!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det! Såg att du också hade fått med ett kors i din manikyr :)

   Radera
 10. Det blev ju riktigt snyggt, och coolt med hårdrocksgesten! Att jag inte tänkte på det när jag fotade min manikyr!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var faktiskt min man som sa att jag måste ha med den!

   Radera
 11. Nice!! Gillar färgkombon :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det måste jag säga att jag verkligen gör också. Så mycket att jag absolut funderar på att använda den igen.

   Radera
 12. Detta blev jättesnyggt, snygga färger! Hehe, korset hade du ju kunnat ha även på konfirmationen, fast då givetvis rättvänt och inte upp och nedvänt, men som du säger beror det ju på från vilken vinkel man ser det.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vår hyper högkyrkliga präst hade nog fått spader om hon fått se ett uppochnervänt kors! Hade ju varit rätt intressant förstås :)

   Radera
 13. Riktigt rockigt och snyggt! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tanken var ju att göra med rött eller lila först, men det här satt ju redan på liksom.

   Radera
 14. Cute mani! Love how the black and teal look together!
  By the way, that salad looks delicious. :-)

  ~ Yun

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!