söndag 5 maj 2013

Nailart Sunday - I saw a Rainbow!

Idag har vi fria händer i Lelacks Nailart Sunday.

Häromdagen så regnade det rätt bra där jag bor och när det hade slutat och jag tittade ut genom fönstret fick jag syn på en av de starkaste regnbågar jag sett på mycket länge. Jag tog kameran och gick och fotade lite grann och när jag stod där så kom jag på att det här måste jag använda till nästa Nailart Sunday.

Först funderade jag på att göra små regnbågar, men som jag påpekade förra veckan så är jag ingen hejare på små streck så jag tog istället den enkla vägen ut. Nu är det ju så att en regnbåge består av mer än fem färger, men konstnärer har rättigheter att tolka lite som dom själva vill och just då bestämde jag mig för att vara en konstnär och göra en typ av skittle med fyra av färgerna från regnbågen.

Jaha, tänker ni nu kanske, men det femte fingret då? Jo, det vet ju alla att vid regnbågens fot ska det finnas en kruka med guld så givetvis så blev det en guldtumme.

Färgerna jag har använt är alla från Zoya: Det är Carly = Lila, Song = Blå, Logan = Grön, Elisa = Röd och Ziv = Guld.

På en del av bilderna ser det lite slitet ut. Det beror på att jag haft det på i två dagar på vissa av bilderna. Solen dök ju plötsligt upp ju!

Today there is no theme in Lelacks Nailart Sunday. So we get totally free hands on what we want to do.

The other day it was raining pretty good where I live and when it had finished and I looked out the window I saw one of the strongest rainbows I've seen in a long time. I took the camera and went and photographed a little and as I stood there I realized that I have to use this for the next Nailart Sunday.

At first I thought about making little rainbows, but as I pointed out last week, I'm no whiz at small strokes so I took instead the easy way out. Now it just so happens that a rainbow is made up of more than five colors, but artists have rights to interpret little as they want to and at the time I decided to be an artist and make a kind of skittle with four of the colors from the rainbow.

You might wonder why only four? ? Well, everyone knows that at the end of the rainbow there is a pot of gold so naturally it became a golden thumb.

The colors I have used are all from Zoya: It's Carly = Purple, Song = Blue, Logan = Green, Elisa = Red and Ziv = Gold.

On some of the pictures it looks a little worn out. That's because I had it on for two days on some of the images.

23 kommentarer :

 1. Jättefint! Nu blev jag också sugen på att göra nåt liknande :)

  SvaraRadera
 2. Vilken vacker regnbåge - och vilka tjusiga lack! Med tanke på att regnbågar är en av de vackraste saker som finns så är det konstigt att man inte inspireras av dem oftare :/

  SvaraRadera
  Svar
  1. En mycket bra inspirationskälla. Ska nog använda mig av det här fler gånger.

   Radera
 3. Det kan aldrig bli fel med regnbågar. :)

  SvaraRadera
 4. Sååå fint! Härligt med färger och det är så vackert med regnbågar! :-)

  SvaraRadera
 5. Woooow vilken vacker regnbåge både på dina fingrar och på himlen :-D

  SvaraRadera
 6. Vilka härliga inspirationsbilder du fångat på regnbågen. Snygg mani också. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag blev väldigt nöjd över att äntligen få vettiga bilder på en regnbåge :)

   Radera
 7. Väldigt härlig manikyr. Och underbara nagellack. Måste-ha-Logan!

  SvaraRadera
 8. Åh vilken stark och vacker regnbåge! Jättevacker skittle med. Jag gillar att alla lacken skimrar som solglittrande vattendroppar i en riktig regnbåge.

  SvaraRadera
 9. Jag har en liten nailartdröm och det är att skapa en regnbåge med hjälp av hololack, se om jag tar på mig den uppgiften någon gång i framtiden eller inte.

  Det var sannerligen en stark regnbåge och ett ypperligt tillfälle att visa upp fem väldigt snygga lack:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det där var konstigt, jag var nämligen helt inne på att göra en holoskittle först. Sen blev jag sugen på mina Zoya lack. Men någon gång ska jag nog också göra en holovariant.

   Radera
 10. Tack för din grattis hälsning :)
  Snygg och rolig manikyr, verkligen en regnbåge :)

  SvaraRadera
 11. Svar
  1. Det blev en glad och färgrik manikyr som jag gillade.

   Radera
 12. This is so gorgeous, the colors are so intense :)

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!