fredag 31 maj 2013

Holofredag - Chirality Just Before Dawn

Jag har ett bra tag varit på jakt efter ett oranget hololack. Idag denna holofredag visar jag er mitt första bidrag på vägen till det perfekta oranga holot.

Förra veckan visade jag också ett Chirality lack inköpt från Edgy Polish så även denna fredagen. Bloodshot var lite knepigare i formulan, men Just Before Dawn uppförde sig exemplariskt. Det är en ganska ljus färg så jag har tre lager på. Torktiden var alldeles utmärkt. Över det hela har jag ett lager av Poshé.

Jag skriver ett bidrag på vägen för jag är inte riktigt framme än. Det här lacket är helt klart orange, men med en hel del bruna och guldiga toner i sig. Jag vill ha superorange! I vilket fall som helst så är det ett mycket vackert lack och det faktum att det är mycket lätt att applicera gör ju inte saken sämre. Precis som med de andra Chirality lacken är det ingen superholo, men det vet ni ju sen innan att jag struntar i. Tycker jag om färgen är det inte nödvändigt med några dunder regnbågar. Är jag mindre svag för färgen däremot då ska det vara holo av bara tusan för att jag ska gilla det.

Nu är ju frågan känner ni till några fler oranga holos förutom det här, Jade Uau! och Literary Lacquers More Like Fire Than Light?

I have for some time been looking for a true orange holopolish. Today on Kerstin's holofriday ​​I will show you my first contribution on the way to the perfect one.

Last week I also showed a Chirality polish purchased from Edgy Polish so even this Friday. Bloodshot was a bit trickier in the formula, but Just Before Dawn behaved exemplary. It's a fairly light color so I have three layers on. The drying time was really excellent. Over it all, I have a layer of Poshe.

I did write that this is my first test of a polish on my way to the perfect orange because I'm not quite there yet. This polish is definitely orange, but with a lot of browns and golden tones in it. I want a super orange! In any case, it's a very beautiful coat and the fact that it is very easy to apply, does not make things worse. As with the other Chirality polishes it's no superholo, but you know I really don' care! If I like the color, it's not necessary with some super rainbows. If I am less fond of the color on the other hand it needs to be a really strong holoeffect for me to like it.

So my question for you is: Do you know of any other orange holos other than this, Jade Uau! and Literary Lacquers More Like Fire Than Light?

19 kommentarer :

 1. Väntar med spänning på att du ska hitta det där riktigt oranga holot ;) för det låter väldigt lockande!!
  Snyggt är detta :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jakten fortsätter och jag lovar att hålla dig underrättad :)

   Radera
 2. Wow, it's literally glowing - it's super gorgeous!

  SvaraRadera
 3. Chirality makes some really cool polishes! I love the way this one glows as from inside :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. I wouldn't mind buying more Chirality polishes. I have really liked the ones I've tried.

   Radera
 4. Ooh, så snyggt! Jag älskar ju orange holo så det här ska jag definitivt skaffa. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tycker man om oranget så är det här nästan ett måste.

   Radera
 5. Hits Demeter glöms ju bort så ofta fast det funnits med längre än de andra... :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den där glömmer jag också bort hela tiden!

   Radera
 6. Väldigt snygg orange, fast jag måste nog säga att jag gillar Jade Uau! ännu bättre. Jag hoppas du hittar ett riktigt knallorange holo, för då ska jag minsann skaffa mig en flaska jag också!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Uau! har jag ju ännu inte själv, men jag måste nog skaffa det också.

   Radera
 7. Fint! Jag är sugen på att testa Chiralitys holo, de såg enormt frestande ut men sen premierade jag andra lack...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så där gör jag hela tiden. Sist var jag supersugen på Indigobanans, men det hamnade inte några sådana i min varukorg!

   Radera
 8. Supersnyggt! Jag älskar orangea holos!

  SvaraRadera
 9. Jag vill också hitta det perfekta orangea holot! Different Dimension Tubular är ju orange och holo, om än väääääääääääldigt svag holo. Den här tycker jag dock ser lite för brons-ig ut.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den är lite för bronsig och det är därför jakten måste fortsätta. Different Dimension lacket har jag tittat på också, men jag tänkte nog lite mer holo än så.

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!