torsdag 9 maj 2013

Depend 357

En härligt ledig dag med en del swatching ligger framför mig idag!

Idag ska ni för en gång skull också få se ett lack som faktiskt sitter på naglarna just nu medans jag skriver. Det är Depend 357 som fått den äran.

Ett grönt lack i ungefär samma färg som alldeles nyuppkomna grässtrån. Eller lite Shrekfärgat om man nu vill kalla det för det istället. Det har även ett ganska diskret skimmer i sig.

Jag är löjligt svag för den här typen av gröna lack och dom har en förmåga att alltid hamna i mitt blickfång. Det här är absolut inget undantag. Som vanligt så gillar jag Depends borste. Formulan var något skir tyckte jag nog. Tre flödiga lager eller fyra tunna är vad som krävs för att få det täckande. 

Torktiden var helt normal. Gillar man den här typen av grönt så ska man absolut ta och skaffa sig en flaska av 357 som kom ut med Depends vårkollektion. Vad jag förstår så ska även sommarkollektionen finnas i butiker nu och jag har sett en del guldkorn därifrån som nog ska inhandlas. A beautiful day off with some swatching is what I have ahead of me today!

Today you for once also will see a post that contains a polish that actually is on my nails as I am writing this.  The polish is from the Swedish brand Depend and has the number 357.

A green polish in a similar color that recently emerging grass. Or a little Shrek-colored if you want to call it that instead. It also has a fairly discreet shimmer in it.

I'm ridiculously weak for this kind of green polishes and they have the ability to always be in my field of view when I choose new polishes. This is certainly no exception. As usual, I like Depends brush. The formula was slightly sheer. Three redundant layers or four thin is what it takes to get it opaque.

The drying time was completely normal. If you like this kind of green you should definitely get a bottle of this that came out with Depends spring collection. As I understand it their summer collection is in stores now and I've seen some gems from that so there will probably be some new ones in my collection.

27 kommentarer :

 1. Beautiful swatches - this kind of color also attracts me, but not really on my nails, so most of them goes to new homes LOL

  SvaraRadera
 2. Snyggt, mitt står fortfarande otestat ^^

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men hallå! Du får ta och testa ditt också nu då ;)

   Radera
 3. Jag har liiite svårt för just den här nyansen av grönt....

  SvaraRadera
 4. Snyggt med den lite gul-gröna nyansen:)
  Åh en hel dag med swatchning, vad underbart det låter:) Önskar att jag kunde ha sådana dagar alldeles för mig själv betydligt oftare än vad jag kan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu var det ju så att jag blev lite lat, men en 3-4 lack blev det nog i alla fall.

   Radera
 5. Jag gillar färgen och skimret i det men jag vet inte om jag vågar testa på mig själv :P

  SvaraRadera
 6. Det är verkligen galet tjusigt!

  SvaraRadera
 7. Lovely, måste allt lacka m detta snart igen :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man blir så glad av sådana här färger tycker jag.

   Radera
 8. Åhhh vilkent underbart shrekgrönt lack :-D

  SvaraRadera
 9. That is a great green. I don't have many Depend polishes - I've actually only ever worn two - a holo and a metallic shimmer, and they were both great!

  SvaraRadera
 10. So beautiful, I've never heard of the brand before but it sounds good! I don't think I own anything similar to this. Shrek-green is stunning!

  SvaraRadera
  Svar
  1. It's a Swedish brand. The bottles are tiny, but they are cheap and the quality is great.

   Radera
  2. It's a Swedish brand. The bottles are tiny but they are cheap and the formula is great.

   Radera
 11. This is a terrific green! I love the shimmers in here too! :-)

  ~ Yun

  SvaraRadera
 12. Jag som inte trodde att jag skulle köpa något ur vårkollektionen! Det där var ju riktigt härligt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så där brukar jag tänka rätt ofta, men oftast så ändrar man sig efter att ha sett en massa fina lack visas runt om på bloggarna.

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!